Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Slut med bekymringsrynken: En lille guide til et elegant ansigtsløft


Panderynker og folder kommer til os alle. De kan være dybe, fine, trætte, bekymrede eller højt elskede. Det er tiden eller genetikken, som sætter sine spor og det kan være så fint; for rynkerne er en del af os og vores erfaringer. Men der er også de rynker, der bare irriterer og som springer i øjnene hver gang, vi kigger i spejlet. Her følger en lille snak om de besværlige, skønne rynker samt botox.  

Husk, rynker er smukke, men de skal ikke irritere

Et kig i spejlet skal gerne gøre dig glad. Der er altid noget at være stolt over. Men det er bestemt helt forståeligt at bruge de redskaber, som er os givet. Botox er et af dem. 

Måske ser andre den slet ikke: Den der bekymringsrynke, der baner sig over panden eller mellem øjenbrynene. Men du ser den, og den minder dig om de gange, du virkelig har rynket panden. 

Hvorfor ikke blive rynken kvit? Der er heldigvis meget dygtig hjælp at hente. Hos Kosmetisk Hviidsminde er de f.eks. klar til at hjælpe med nænsom og professionel ekspertise målrettet dine specifikke behov.

Et rigtig godt råd er netop altid at opsøge de bedste steder og lytte nøje til vejledning, når det gælder botox. 

Botox: Høj livskvalitet kan være en rynke mindre 

Det bedste råd er nøje at overveje, hvad en behandling vil give af livskvalitet. En dum rynke kan faktisk være kilde til megen, ubevidst irritation. 

Du er måske født med en lille fold eller stramning i huden forårsaget af en muskel. Eller den er opstået. Og nu må den væk. Her kan botox være vejen til et større smil i spejlet. 

Hvad er botox, og hvad kan det gøre for din rynke? 

Botox er stoffet Botulinum Toxin Type A. Hos klinikken anvender de botox til at afslappe dine muskler, der hvor rynken forekommer. 

Det betyder, at huden glatter sig ud efter en række dage og giver ro til, at underhuden kan reetablere sig og forhåbentligt udjævne rynken. Der kan være behov for gentagne behandlinger, og alle cases er selvfølgelig forskellige. 

Det er altid vigtigt at bruge botox med omtanke, men det kan gøre underværker, hvis det bruges korrekt.

Alt med måde: Få god, professionel vejledning  

Et råd er også at lære at elske dine rynker. Det kan professionelle klinikker som Kosmetisk Hviidsminde vejlede i, så du bliver så tilfreds med dit udseende, som muligt.