Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Rapid Response test mod stofmisbrug og holdningskorrigerende BH’er fra mærket SANKOM

Køb test mod stofmisbrug, der giver klarhed på kort tid. Jepsen HealthCare forhandler medicinsk udstyr og beklædning. I denne artikel kan du også læse om de anerkendte SANKOM holdningskorrigerende BH’er, der forhandles på webshoppen.


Test mod stofmisbrug - Svar på mindre end ti minutter

Som arbejdsgiver og efterskoleansvarlig er det rart at have klarhed om, hvem der tager stoffer. Der er behov for en hurtig og simpel løsning, som sikrer et klart svar, der samtidig er pålideligt. Rapid Response har udviklet test mod stofmisbrug, der er lette at benytte, som kan teste for koncentrationer af mange forskellige typer narkotika og medicin, og som giver et svar på under ti minutter. Det kan derfor anbefales at benytte sig af Rapid Response narkotest. Hos Jepsen HealthCare kan du vælge mellem narkotest til fagfolk samt til privat brug. Du finder samtidig spyttest, der viser alkoholpromillen. Test mod stofmisbrug fra www.jepsenhealthcare.dk er CE-certificerede samt FDA-godkendte. Det er et mærke, som anvendes på mange sygehuse og i klinikker rundt omkring. Derfor er kvaliteten naturligvis, som den skal være. Du får hurtig levering, når du bestiller narkotest hos Jepsen HealthCare.

Jepsen HealthCare - Holdningskorrigerende BH fra SANKOM

Køb holdningskorrigerende BH’er, der giver den rette støtte, som automatisk trækker skuldrene tilbage med barmens vægt. Det er en naturlig måde, hvorpå man opnår en bedre positur. Aflast, og få en bedre holdning med en holdningskorrigerende BH fra SANKOM, som også hjælper med at skjule dellerne. De er skabt i komfortable og åndbare materialer og er kategoriseret som et Medical Class 1 Device hjælpemiddel. Mærket er udviklet af læger i Schweiz. Det er den medicinske forståelse, der er med til at højne kvaliteten. Kvaliteten understreges også ved, at de holdningskorrigerende BH’er fra SANKOM har vundet ERA-prisen i kategorien ”Best Consumer Oriented Product Award”. Se udvalget af de prisbelønnede SANKOM holdnings-BH’er inde på jepsenhealthcare.dk.

Jepsen HealthCare forhandler test mod stofmisbrug, der på under ti minutter kan teste for forskellige typer narkotika. Se også udvalget af holdningskorrigerende BH’er online.