Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Hos Skindhuset.dk finder du bl.a. forskellige typer af handsker og lammeskind i høj kvalitet

Hos Skindhuset.dk finder du et kæmpe sortiment af produkter i forskellige slags skind, læder og pels. De har lammeskind af høj kvalitet, og sælger også bearbejdede produkter såsom punge og tasker, men også små artikler, hvis du arbejder med skind og læder derhjemme.


Handsker i gode materialer

I det store sortiment hos Skindhuset.dk finder du blandt andet et stort udvalg af handsker. Her kan du se en masse forskellige typer af handsker, som laves i mange forskellige slags skind. Der findes de helt klassiske handsker, som er lavet i lammeskind, men du kan også forkæle dig selv med et par i vildsvineskind, hvor prisen også er en anelse højere. Der findes både varianter til herrer og damer, og også med forskelligt for, som er med til at udforme komforten. På www.skindhuset.dk finder du en række af de kendte mærker, blandt andre Randers og Great Greenland, som passer til den høje kvalitet, som forbindes med Skindhuset.dk. Hvis du er mere til luffer, så finder du dem også her. Du kan f.eks. få rulamsluffer, som er velegnet til de lidt koldere temperaturer, så du er sikker på ikke at fryse om fingrene, samtidig med, at du ikke er gået på kompromis med god kvalitet.

Lammeskind i forskellige farver

Hvis du har brug for ekstra komfort og varme hjemme i lænestolen, så er et lammeskind en rigtig god løsning. Hos Skindhuset.dk finder du et stort sortiment af skind, hvor du både er sikret god kvalitet og komfort. I deres store udvalg er der både islandske, irske, new zealandske og gotlandske lammeskind, så der er masser at vælge imellem. Derudover tilbyder de også shampoo til skind, hvis det bliver beskidt, og du kan også vælge imellem masse forskellige farver, så lammeskindet passer til netop din stue eller lænestol. Mangler du en pude eller hynde til sofaen i stedet for et fladt skind, så kan du også finde det på www.skindhuset.dk, så der er i den grad masser af produkter at vælge imellem. Skindhuset.dk fremstiller også deres egne skind fra new zealandske får, som er langhårede, hvor du får et skind, som har meget bløde og elastiske uldfibre.

Handler du hos Skindhuset.dk er du sikret en god service og skind i særklasse. Derudover får du en fremragende pris og gratis levering ved køb over 1500 kroner.