Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Her kan du købe alt indenfor behageligt tøj såsom en kimono og en jumpsuit

Buch Copenhagen har store ambitioner, om at gøre en forskel indenfor modebranchen. Hos alle deres butikker samt på webshoppen, forhandles unik mode, der med garanti skiller dig ud fra mængden. Kimono eller jumpsuits — hos Buch Copenhagenåbnes der op for et stort univers af boheme, romantik og eksklusivt design til utroligt fornuftige priser.


Kimono som kan bruges året rundt 

Et must-have, hvis du vil lægges mærke til, er en kimono. En kimono kan ikke bare styles på alle måder, men er også et utroligt behageligt stykke tøj, der samtidigt ser fint og elegant ud lige gyldigt hvad. Du kan altså sagtens style din nye kimono fra Buch Copenhagen med et par jeans for et afslappet hverdags look, eller over en elegant kjole til en aften ude. En kimono kan derfor bruges året rundt, for eksempel i stedet for en cardigan på arbejde, eller som en smuk accessory over dit badetøj på stranden. Alle kimono hos Buch Copenhagen designes i eksklusive materialer, samt med skønne print eller blonder, alt efter smag og behag.

Jumpsuits i trendy og behageligt design 

Buch Copenhagen sælger også jumpsuits, der bestemt er et andet must-have i enhver kvindes garderobe. Jumpsuits er ligesom en kimono både behagelige og super trendy. Smukke jumpsuits med fine detaljer, giver dig mulighed for at skabe dit helt eget take på en moderne kvindes stil. Buch Copenhagen designer derfor unikke jumpsuits i forskellige lækre materialer, både med korte eller lange ærmer og ben. Ønsker du, at dit outfit skal være endnu mere unikt, kan du style et af Buch Copenhagens mange jumpsuits med dine personlige ynglingsaccessories. Der findes altså uendelige muligheder når det gælder styling af jumpsuits! Du kan for eksempel vælge, om du ønsker et street-look med en rå jakke og sneakers, eller et fest-look med en fin taske og stiletter.

Besøg www.buchcopenhagen.dk og bliv forført af smukt luksus design, der med sikkerhed vil gøre dig til festen midtpunkt.