Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Giv din garderobe nyt liv med de mange flotte designs fra Tif Tiffy og Fine Cph, du finder hos Mimi de Paris

Mimi de Paris tilbyder et stort udvalg af feminint modetøj fra både udenlandske og danske brands som f.eks. Fine Cph og Tif Tiffy, der giver dig mulighed for at fylde din garderobe med flotte farver, prints og designs. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.


Designs til den modebevidste kvinde

Stilen du finder i sortimentet hos Mimi de Paris er klassisk, feminin og afslappet og består af en blanding af designs fra mange smarte brands. Blandt de forskellige brands finder du blandt andet Tif Tiffy, der skaber tøj og tilbehør i et væld af sæsonaktuelle prints og farver. Alt sammen i høj kvalitet. Tøjet fra Tif Tiffy er desuden et oplagt valg, hvis du ud over et flot og feminint look går op i bæredygtighed og miljø, når du køber nyt til garderoben. 95 % af produktionen er nemlig bæredygtig. Se hele det store udvalg på www.mimideparis.dk, hvor du også kan læse mere om brandet og visionen bag.

Se hele det store udvalg af Fine Cph på mimideparis.dk

Foruden de mange flotte designs fra Tif Tiffy finder du hos Mimi de Paris også andre stærke brands som f.eks. Fine Cph. Fine Cph – eller Fine Copenhagen – udmærker sig ved at skabe tøj i et tidløst og moderne design, der kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden. De blander et strejf af boheme med et råt look og feminine detaljer og skaber på den måde både kjoler, bukser, trøjer og jakker, der er noget helt for sig selv. Derudover er de også kendt for deres mange skindprodukter, hvori de har indarbejdet stretch. Dette kombinerer det bedste fra det handskebløde skind med traditionelle beklædningsgenstande, man kender fra hverdagen.

Hos Mimi de Paris kan du dermed gå på opdagelse i en bred vifte af stilrene og utraditionelle designs, der spænder vidt i forhold til både farver og mønstre. På den måde kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag, og handler du hos Mimi de Paris, får du desuden også en række forskellige købsfordele som f.eks. 1-2 dages levering og fri fragt ved ordrer over 499 kr.