Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Genopliv garderoben med accessories

Det er et velkendt problem. Man åbner garderobeskabet, og selv om man måske har købt tøj for nyligt, er der ikke noget at tage på. Men det betyder ikke, at man nødvendigvis skal købe to par nye bukser eller en ny trøje. I stedet kan man tilføje accessories, som kan bruges til at style et outfit på to forskellige måder.


Et fint halstørklæde fra LaLa Berlin

Det behøver ikke at være efterår eller vinter, for at man kan bære halstørklæde. For de fine tørklæder fra LaLa Berlin kan også passe ind i forårets farver, hvis man tager en trenchcoat på. Tørklæderne fra LaLa Berlin er lavet af 100 procent cashmere og kommer med et fint mønster i både stor og lille størrelse. Samtidig fås de i flere naturlige farver, så de kan bruges til flere forskellige outfits. Et alsidigt tørklæde fra LaLa Berlin er en god måde at spice dit outfit op.

En praktisk og smart taske til ethvert formål

Der er god grund til at bære en totebag. Og det er ikke kun med til at give et chic look. For en totebag fra f.eks. LaLa Berlin er perfekt at have med på arbejdet, hvor der skal være plads til både laptop, notesbøger og makeuptaske. Taskerne fra LaLa Berlin er et godt valg til dig, der leder efter en solid taske. De fås i forskellige farver og størrelser hos Milium.dk, så der er noget til enhver smag. 

Sæt prikken over i’et med smukke smykker

Smykker kan være med til at løfte ens outfit til det næste niveau. Har man et par habitbukser og en fin skjorte på, som mangler lidt liv, så kan en stor statement-halskæde gøre ens outfit til perfekt påklædning til en fin middag. 

Det kan f.eks. være, at det om sommeren er for varmt til at bære andet end en let kjole eller en t-shirt og shorts. Her kan et par fine ringe være med til at løfte selv det mest simple outfit.

Find sko, der passer til dig

Der er et velkendt udsagn om, at man kan se en persons personlighed ud fra deres sko. Faktisk viste et studie fra University of Kansas, at man kan gætte en persons karakteristika ud fra de sko, de bærer. Sko kan altså fortælle meget, og derfor kan ét par sko ændre helt på et outfit. Hvis man bærer et jakkesæt med sneakers, skaber det et meget afslappet look. Men går man med et par stiletter til outfittet, kan det skabe et billede af en business kvinde.