Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Balmain shampoo og Bakmain Homme til mænd og kvinder for smuk hud og sundt hår

Til trods for at et overvejende større antal af kvinder end mænd bruger hårtørrer, krøllejern og fladjern, har farvet sit hår m.m., så er det lige så vigtigt for begge køn at passe på sit hår. Derfor er der både Balmain Hair Couture shampoo til kvinder og mænd, men også en helt speciel kategori for mænd, der hedder Balmain Homme. Produkter til hår og hud, som skaber et sundere udseende. Se alle produkterne inde på www.balmainhair.dk.


Få sundt hår med Balmain shampoo til mænd og kvinder

Det helt igennem smarte ved Balmain Hair Couture shampoo er, at du både som mand og kvinde kan få den ultimative genopbyggende og mildt rensende behandling af dit hår. Balmain Hair shampoo er perfekt til alle hårtyper og hårlængder, og derfor er det også oplagt for dig med farvebehandlet, beskadiget og overbehandlet hår. Til trods for at mænd som sagt ikke bruger nær så meget hårtørrer, krøllejern og fladjern, har farvet sit hår m.m., så er der stadig mænd, som sætter sit hår op med hårvoks, farver det eller noget tredje. Derfor er Balmain Hair shampoo også for mænd et oplagt valg at bruge. De langsigtede fordele ved at bruge Balmain Hair Couture shampoo er, at dit hår bliver styrket, repareret og genoplivet grundet de nøje udvalgte ingredienser: Argan Elixir, Silk- og Cashmere proteiner som forstærkes med Quinoa frøolie og Kokosolie. Du kan også være sikker på med Balmain Hair shampoo, at du efterlades med en lækker følelse i håret, som fremhæver hårets glød og giver en skinnende effekt. Du kan få fat i din Balmain Hair Couture shampoo på www.balmainhair.dk.

Balmain Homme til mænd, der går op i deres hårs sundhed

Som sagt er det faktisk lige så vigtigt som mand at gå op i sit udseende og sit hårs ve og vel, som det er som kvinde. Derfor er der inde på hjemmesiden oprettet Balmain Homme, som er en kategori målrettet til mænd. En kategori, hvor mænd kan finde det, de har brug for til deres hår og ikke mindst også hud. Inde under Balmain Homme kan du som mand finde conditioner, skægolie, hårparfume, kropsvask og meget mere. Alt sammen produkter, som på hver sin måde kan gøre noget godt for din krop, din hud og dit hår. Både hår, krop og hud bliver dagligt udsat for slid, udfordringer, skiftende lufttemperaturer og mere til. Derfor bør disse tre også behandles ofte med produkter fra Balmain Homme, således man kan bevare en blød hud, et hår med en flot glød og en pæn, ren krop. Til håret kan du eventuelt tage fat i en Balmain shampoo under kategorien Balmain Homme og give dit hår en ultimative genopbyggende og mildt rensende behandling. Men du kan også under kategorien Balmain Homme tage fat i et produkt, som kan give dig en sund og nærende hår- og kropsvask.