Tøj & Mode

Redaktionen

Tøj & Mode

Alt fra Samsøe Samsøe tøj til flotte smykker fra Jane Kønig udbydes af Mette F

Trænger din garderobe til en udskiftning, så er Mette F på Nykøbing Falster uden tvivl det helt rigtige sted at gå til. Hos dem finder du nemlig alle de nyeste og klassiske modebrands indenfor dametøjskategorien, og du kan se deres flotte sortiment på deres hjemmeside, mettef.dk. Så tag og klik ind forbi og find dit næste køb.


Samsøe Samsøe tøj i lækre materialer

Hos Mette F finder du det, efterhånden, danske folkemærke Samsøe Samsøe, der er kendt for deres lækre materialer og mangfoldige designs. Hos dem sørger de altid for at have de nyeste kollektioner af Samsøe Samsøe på lager, så du altid kan være fuldt opdateret fra den danske modescene. Samsøe Samsøe er især kendt for deres lækre trøjer, men hos Mette F finder du derudover også bukser, strik, jakker og lingeri. Med andre ord, er der altså altid noget i deres Samsøe Samsøe sortiment for dig, om det så skal være til dagligdagsbrug eller fest. Så lyder dette som noget for dig, så tag og klik ind forbi deres hjemmeside allerede i dag, hvor det også er muligt at bestille de Samsøe Samsøe varer du ønsker direkte hjem til dig.

Håndlavede designersmykker fra Jane Kønig 

Det er ikke kun designtøj som du finder hos Mette F. For hos hende finder du bl.a. også et stort udvalg af de håndlavede designersmykker fra den danske smykkedesigner Jane Kønig. Jane Kønig smykker strækker sig fra de mere rå og rockede smykker til de helt feminine, og du finder bl.a. både fingerringe, øreringe, halskæder, vedhæng og armbånd hos dem. Kendetegnet for Jane Kønig er blandingen af det klassiske, der har fået en moderne twist, der gør at de er så unikke og populære, da du nemt kan blande dem med dine andre smykker. Derudover fås flere Jane Kønig smykker i 18 karats guldbelægning. Så trænger du til et nyt flot smykke, så er Jane Kønig et supergodt bud, uden at det skal koste dig en bondegård.