Smykker & Accessories

Redaktionen

Smykker & Accessories

Penduler og prismer i krystalglas - Shop hos Tessies

Besøg Tessies online, hvis du er fascineret af penduler. Denne forhandler sælger nogle fantastiske krystal penduler i skønne design og fantastisk kvalitet. Læs mere om de beroligende og spirituelle produkter her, eller klik ind på tessies.dk, der også tilbyder et stort udvalg af prismer i krystalglas samt en bred portefølje af rå og polerede sten.


Stort udvalg af penduler

Køb de smukkeste krystal penduler hos Tessies, der tilbyder modeller i forskellige sten. Dyk ned i udvalget på www.tessies.dk, der indeholder penduler med ametyst, rosakvarts, messing, aventurin, gylden kvarts, jaspis og mange flere. Et krystal pendul har en beroligende effekt, og det har været brugt til en lang række af spirituelle handlinger gennem tiderne. De er stadig populære den dag i dag, og Tessies har et af de bredeste penduludvalg i Danmark. Du er velkommen til at kigge forbi den hyggelige shop i Fiolstræde, København. Det kan selvfølgelig også være, det passer dig bedst at handle online på tessies.dk? Selvom du kun kigger efter et pendul, så prøv også at se resten af udvalget online, der bl.a. byder på orgonit, drømmefangere, Buddha figurer, halskæder, armbånd og meget andet.

På tessies.dk finder du prismer i krystal

Se udvalget af prismer. Køb et krystal prisme til en god pris hos Tessies, der i skrivende stund har nogle markante tilbud med seriøse besparelser. Prismet har især vundet tilbagetog med Feng Shui og filosofiens popularitet i Den Vestlige Verden. Et krystal prisme kan benyttes til at opløse de dårlige energier samt de stillestående energier, der befinder sig i dit hus. Hvis du har et værelse med en tungere energi, eller hvis energien er stagneret i et af dine hjørner, så prøv et prisme. Køb dem enkeltvis, eller bestil flere ad gangen, og få lidt mere for dine penge. Det kan være, du har brug for lidt vejledning? Så tøv ikke med at kontakte Tessies, der med glæde vil hjælpe dig med at vælge den rette krystal prisme.

Shop prismer og penduler i krystal online på tessies.dk.