Smykker & Accessories

Redaktionen

Smykker & Accessories

Leitmotiv standerlamper samt Karlsson ure er blot en lille del af udvalget set hos Present Time

Leitmotiv standerlamper og Karlsson ure har mange ting til fælles. For det første er de to brands ejet af den verdenskendte boliginteriørvirksomhed Present Time. Dernæst kan du – såfremt du er forhandler – købe dem på present-time.dk, som varetages af den danske virksomhed Columbine. Alt dette kan du blive klogere på, hvis du læser med her.


Standerlamper fra Leitmotiv

Columbine er en nordsjællandsk virksomhed, som, siden det blev etableret i 2002, har oplevet en stor udvikling. Virksomheden er baseret på en drøm om at sælge smukke og håndlavede lys fra Egypten og Israel til Danmark og resten af Skandinavien. I dag varetager de salg af fx produkter fra Present Time til danske forhandlere. Leitmotiv standerlamper er som nævnt et eksempel på, hvad du kan finde på produktlisten. Leitmotiv standerlamper er karakteriserede ved et let, underspillet og smukt design, hvor rene linjer, enkle farver og god kvalitet danner rammen om deres elegante udtryk. De er på én og samme tid moderne og tidsløse, så Leitmotiv standerlamper er et sikkert valg for mange kunder, som netop søger denne særlige og dyrebare blanding.

Minimalistiske Karlsson ure

Karlsson ure er enormt minimalistiske og simple i deres udtryk. I virkeligheden kunne man sige mange af de samme ting om Karlsson ure, som der er blevet skrevet om Leitmotiv standerlamper i ovenstående afsnit. Der er designerure – og så er der Karlsson ure. Uanset om du skulle mangle et vækkeur, et væghængt ur eller et stående ur til gulv eller bord, så er Karlsson ure er sikkert valg. For igen gør det sig gældende, at det enkle design gør, at Karlsson ure passer ind i alle slags hjem og indretningsstilarter. Hvis du skulle have lyst til at ansøge om at blive forhandler af urerne – eller andre dele af kataloget fra present-time.dk – skal du starte med at klikke ind på hjemmesiden og udfylde formularen. Det er er både nemt, overskueligt og hurtigt.