Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Shop bæredygtige produkter fra anerkendte brands, såsom Tru Earth

Bæredygtighed uden kompromis. Dette er præcis, hvad du finder på www.naturalliving.dk. Denne fine webshop specialiserer sig i hverdagsprodukter med et bæredygtigt ophav, og er derfor perfekt til dig, der gerne vil bevæge sig i denne retning, men ikke helt ved, hvor du skal starte. Find for eksempel bæredygtige produkter fra mærker som Tru Earth på www.naturalliving.dk.


Tru Earth er dit foretrukne miljøvenlige brand

Tru Earth er er et brand, der virkelig tager sin del af ansvaret når det gælder en miljørigtig omgang med både natur og vasketøj. Dette firma producerer nemlig en koncentreret form for vaskemiddel, der fuldstændigt opløses ved brug. Tru Earth vaskemiddel strips kan bruges ved alle temperaturer, i både varmt og koldt vand, og er desuden 100% allergivenlige. Dette alternativ til flydende sæbe — som ofte skal transporteres over lange afstande i skadeligt plastikemballage — bruges uden de store problemer, da 1 strip nemlig er lig med 1 vask. Den innovative løsning, betyder ikke bare at Tru Earth har løst problematikken omkring emballage og transport. En Tru Earth vaskemiddel strip er nemlig ligeledes bionedbrydelig i overensstemmelse med OECD 310D, vegansk og fri for parabener, fosfater, farvestoffer, blegemidler og klor. Du kan derfor vaske tøj bekymringsfrit med produkter fra Tru Earth og samtidigt spare opbevaringsplads, da stripsene ikke fylder meget.

Udelukkende bæredygtig produkter fra Natural Living 

Det store udvalg af bæredygtige produkter på www.naturalliving.dk dækker altså utroligt bredt. Det er nemlig vigtigt for grundlæggeren af Natural Living, at webshoppen hjælper deres kunder med at forbruge miljøbevidst på alle livets områder. Rigtig mange mennesker vil nemlig gerne leve mere bæredygtigt og vil også gerne betale lidt ekstra for at kunne forbruge bæredygtige produkter. Bæredygtige produkter skal derfor ikke at være svære at få fat på. Hos Natural Living har du derfor bæredygtige produkter lige ved hånden, og tilmed også detaljerede beskrivelser om produktets ophav og producenternes flotte visioner. Ærlighed og transparens er nemlig ligeledes grundsten i forretningen Natural Living, da de mener, at det ofte er for svært at gennemskue, hvorvidt de rigtige bæredygtige keywords bare står skrevet med et ønske om at fremskynde salg. Dette er bestemt ikke tilfældet hos Natural Living, da en ambition om, at sprede et budskab, kommer før alt andet. De bæredygtige produkter, der forhandles på www.naturalliving.dk er således beskrevet ned til mindste detalje, sådan at du som forbruger er ligeså informeret om de forskellige produkters ophav, brug af råvarer og bæredygtige egenskaber.

På www.naturalliving.dk leveres dine indkøb altid med fri fragt ved køb over 399,- og inden for bare 1-3 hverdage.