Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Pas på din hud med body wash og håndsprit fra Badeanstalten

Er du på udkig efter gode hudplejeprodukter, så kan Badeanstalten varmt anbefales. De har lavet lækre hudplejeprodukter i høj kvalitet, og alt sammen håndlavet i Danmark. Du kan derfor også være sikker på at deres håndsprit kommer i bedste kvalitet, helt parfumefri. Deres body wash der er lavet på forsæbet olier i stedet for sulfater.


Vælg håndsprit til butikken på 2500 ml

Håndsprit er blevet en norm, og det er svært at forestille sig at vi stopper med at bruge det. Badeanstalten har derfor også lavet håndsprit uden parfume i høj kvalitet. For dig der har problemer med parfume, vil dette derfor være helt perfekt. Håndspritten bør være standard på enhver arbejdsplads, da det er godt for parfumeallergikere, men også for dem der har en sensitiv næse. Du kan vælge håndsprit i tre størrelser. Enten 300 ml, 500 ml eller 2500 ml. På virksomheden, eller ude hvor kunderne går rundt, er det helt sikkert 2500 ml der bør opsættes. Badeanstaltens håndsprit følger Statens Serum Instituts krav om alkoholprocent, da den ligger på 70 %.

Vask dig ren med body wash i 100 % biologisk nedbrydelige ingredienser

Når du skal i bad, er en god body wash helt sikkert et must. Det kan du også finde hos Badeanstalten, der har body wash i høj kvalitet. Det er sæbe, der er lavet helt uden sulfater. Sulfater kan nemlig ødelægge hudens naturlige olier. I steder har de lavet body wash på forsæbede olier. Det skummer dog stadig dejligt, så du har fornemmelsen af en lækker skummende sæbe. Deres body wash indeholder blødgørende glycerin, der giver din hud en silkeblød fornemmelse. Deres sæber er 100 % biologisk nedbrydende, så du gør samtidigt noget godt for miljøet ved at bruge dem. Badeanstalten har to varianter af body wash, en med agurk og mynte og Gylden Høst med lavendel og cedertræ.

Hvis du leder efter hudplejeprodukter i god kvalitet, så kan du ikke gå galt med Badeanstaltens produkter.