Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

På www.hedenhus.dk finder du et stort udvalg af æteriske olier

Æteriske olier er fantastiske. Udover at de kommer med et hav af fordele, så dufter de også skønt og kan benyttes til en masse forskellige formål. Hos Hedenhus kan du bl.a. få fingrene i den velduftende oregano olie, som kan bruges til mange forskellige formål og bl.a. kan hjælpe med at forebygge din sundhed.


Cypresolie i fantastisk kvalitet

På www.hedenhus.dk kan du finde et stort sortiment af lækre æteriske olier inkl. cypresolie. Æterisk olie har i mange årtier, udgjort en central del af behandlinger inden for aromaterapi og wellness. Alt efter hvilken æterisk olie, du satser på, vil den have sin helt egen særskilte duft og egenskaber. Tag eksempelvis Cypresolien, der har en masse helbredsfremmende fordele. Denne æteriske olie er bl.a. med til at balancere svedproduktionen, dulme menstruationssmerter og er også god til at smøre på specifikke områder af kroppen, eksempelvis åreknuder eller steder. hvor du har tendens til fedtet hud. Du kan købe cypresolien og en masse andre æteriske olier af høj kvalitet inde på www.hedenhus.dk.

Prøv den æteriske oregano olie

En anden æterisk olie, der også er meget populær, er oregano olie. Udover at dufte helt vidunderligt og krydret, er oregano olien også god at blande med andre æteriske olier. Da oregano olie har en meget balanceret og mild duft, kan den let benyttes sammen med andre æteriske olier, uden at duften bliver for dominerende. Oregano olien er også idéel at anvende i kosmetik, cremer og salver. På hedenshus.dk kan du bl.a. læse hvordan olien egner sig til både hudpleje og hårpleje samt hævede led og sportsskader. Udover oregano olien, finder du også et stort antal af andre velduftende olier med plejende egenskaber.

Føler du dig inspireret til at prøve en æterisk olie, måske inkorporere den som et fast led i din hudpleje rutine eller benytte den til når du har spa-dag derhjemme. Så gå ind, og tjek det store udvalg af skønne økologiske olier på hedenhus.dk.