Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

OL-vægtstænger, fitnessgulve m.m. til styrkeatleter og andre motionister hos Sidea.dk

Godt underlag er vigtigt af flere grunde - både til at beskytte dig og til at beskytte bygning samt udstyr. Kigger du efter et fitnessgulv i høj kvalitet? Se de smarte løsninger hos Sidea.dk, der kan sættes sammen og tilpasses dine behov i forhold til dimensioner. Webshoppen sælger også OL-vægtstænger til Clean and Jerk og andre olympiske øvelser. I denne artikel kigger vi kort på mærket og udvalget.


Fitnessgulv til vådrum, vægtrum etc.

Sidea.dk sælger fitnessgulve i forskellige typer. Helt åbenlyst kræver det to forskellige typer af træningsgulve til vådrum i omklædningsrummet sammenlignet med området ved de olympiske racks. Hvilken type fitnessgulv kigger du efter? Sidea.dk forhandler bl.a. gummigulve i ergotile quads, der kan benyttes til forskellige formål. Du finder, som sagt, gummigulve til vådrum, der er henvendt til B2B-kunder, som er ved at indrette et fitnesscenter. De meget populære tatamigulve forhandles også i adskillige udgaver. Bag Sidea.dk finder du imødekommende personale, der kan hjælpe dig på rette vej til at vælge et fitnessgulv. Stil alle dine spørgsmål omkring træningsgulve til dem, og få en løsning stukket i hånden, der passer bedst til dine personlige formål. Bemærk, at der ikke kun sælges B2B, men også til almindelige, private kunder i jagt efter udstyr til et home gym.

Kigger du efter en ægte OL-vægtstang?

En OL-vægtstang er bygget ud fra nogle stringente rammer, der er fastsat til brug i De Olympiske Lege. Det giver en vis standardisering, sådan at den enkelte vægtløfter bedre kan stole på stangen. Hos Sidea.dk finder du ikke kun OL-vægtstænger, men også modeller specifikt til powerlifting, triceps osv. Det betyder, at du kan købe safety squat barbells, letvægtsstænger i alu og super pump stænger såvel som bumper plates online. Sidea.dk har, kort sagt, alt til din træning. Uanset om du mangler en OL-vægtstang, vægtskiver eller noget tredje, så besøg webshoppen. De fører et af de mest kvalitetsstærke udvalg, der er tilgængelige for danskere.