Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Midtvejskrise terapi - Få psykologisk vejledning under din overgangsalder

Står du midtvejs i dit liv og i en svær situation? Hos mental robust tilbydes midtvejskrise terapi til kvinder, som har brug for positive forandringer. Læs mere om overgangsalderen via mentalrobust.dk, der er en side, drevet af Annette Eberhardt. Få psykologisk hjælp i København.


Midtvejskrise terapi i København hos mental robust

Døjer du med meningsløshed? Hos mental robust tilbydes midtvejskrise terapi, som kan være gavnlig for mange danske kvinder. Føles livet som i transit? Ligesom i en stor lufthavn, hvor du ikke ved hvilken destination, du skal vælge? Det kan være, at dine børn er flyttet ud af reden, og lige pludseligt er der tomt og stille i det store hus, som førhen virkede langt mere trangt. Det betyder selvfølgelig masser af fritid, men det er ikke altid, man kan finde mening i det hele. Hos mental robust får du midtvejskrise terapi, der giver dig værktøjerne til at komme videre. Tag kontakt til Annette Eberhardt, hvis du er interesseret i midtvejskrise terapi med henblik på at skabe en mere stabil mentalitet. Hun er ekspert i kognitiv psykologi og positiv tænkning.

Læs om overgangsalder på mentalrobust.dk

Overgangsalder er en svær periode for de fleste damer, og nogle gange er det nødvendigt at søge professionel hjælp hos en uddannet ekspert som Annette Eberhardt. Overgangsalderen betegnes som den fase i kvindens liv, hvor hun stopper med at menstruere - den falder typisk mellem 45 og 55 år. Østrogenet falder og den gennemsnitlige overgangsalder her i landet er på 52 år. Der er en masse faktorer, som er associeret med overgangsalder, og det er ikke uhørt, at der sker en større psykologisk ændring, som kan have vidtrækkende konsekvenser i livet. Kontakt mental robust, og søg om professionel hjælp til at tackle og styrke med henblik på denne skelsættende periode i enhver kvindes liv. Annette Eberhardt tilbyder forskellige typer af samtaler, som du kan læse mere om via www.mentalrobust.dk.

Ønsker du mental hjælp til at håndtere overgangsalder og midtvejskrise? Få psykologisk hjælp og terapi hos mental robust, der tilbyder samtaler i København.