Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Find alt fra de nyeste inliners til de traditionelle side by side rulleskøjter

Køb rulleskøjter, løbehjul, boards, bmx og udstyr til vandsport på www.skatetema.com. Skatetema.com forhandler udstyr til både børn og voksne, fritidsentusiaster og professionelle. Reservedele og udstyr til vedligeholdelse er også at finde blandt det store udvalg, sådan at du kan købe alting på ét sted, og vedligeholde din hobby så let som en leg.


Brug inliners som både motion og transport

Vælg for eksempel mellem et stort udvalg inliners til både herre og dame. Inliners er rulleskøjter, hvor hjulene er centreret under midten af skøjten. Dette design betyder, at inliners yder stor stabilitet og en virkelig god svingradius ved høj fart. Inliners er derfor særdeles velegnede til både motion og som transportmiddel. Bruger du for eksempel inliners som erstatning for løb, vil du opdage, at du stadig får forbrændingen helt i top, men at du slipper for at belaste dine knæ mere end højst nødvendigt. Bruger du inliners som transportmiddel, har du det ikke bare sjovt, mens du transporterer dig selv fra a til b, men får også forbrændt en masse kalorier. Find også et stort udvalg af inliners til børn, der også kan bruges både efter skole eller til og fra skole. Udvalget omfatter også sikkerhedsudstyr til både børn og voksne på www.skatetema.com, sådan at du kan tage godt hånd om både knæ og albuer.

Flot udvalg af side by side rulleskøjter hos Skatetema.com

Er du interesseret i originale side by side rulleskøjter, finder du et ligeså stort udvalg på www.skatetema.com. Side by side rulleskøjter er den originale rulleskøjter, hvor hjulene er placeret side om side som på et skateboard. Netop denne type rulleskøjter er oplagte til fritidsbrug, hyggeture eller motion og fitness. Side by side rulleskøjter kan dog bruges til alle formål, da deres design gør dem yderst stabile og derfor utroligt lette at bruge. De er ofte associeret med 1960’ernes rulledisko, der blev sportsgrenen, som virkelig etablerede populariteten for side by side rulleskøjter. Find for eksempel et par Roces RC1 side by side rulleskøjter, der er designet til kunstskøjteløb og masser af sjov og ballade. Eller find en række side by side rulleskøjter til børn, der både er nemme at holde balancen på, samt nemme at få af og på. Børn har nemlig relativt nemt ved at holde balancen på side by side rulleskøjter — selv ved lave hastigheder. De er derfor perfekte, hvis du ønsker at give dit barn dets første succesoplevelse på hjul.

Besøg www.skatetema.com, hvis du mangler inspiration til dit næste køb af rulleskøjter. Her finder du også kontaktoplysninger på medarbejdere, der hellere end gerne rådgiver dig omkring både køb og vedligeholdelse af dit udstyr.