Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Dampbad og håndvægte - Besøg Saga Trim i Herlev

Elsker du at træne? Overvejer du at købe motionsudstyr til eget hjem, eller leder du efter professionelt fitness udstyr til motionscentret eller svømmehallen? Køb træningsredskaber som håndvægte og romaskiner hos Saga Trim, der også har alt til sauna og dampbad. Velvære starter ved at skrive sagatrim.dk i din browser. Du kan også besøge butikken i Herlev.


Håndvægte tilbydes på sagatrim.dk

Saga Trim tilbyder håndvægte fra mange kvalitetsdygtige mærker. Vælg f.eks. imellem de smarte systemer fra Bowflex, men også O’live body bars. Du kan købe håndvægte enkeltvis, eller du kan købe håndvægtssæt med flere par i forskellige kilo. Du finder komplette løsninger til det professionelle motionscenter, men du kan naturligvis også købe kvalitets håndvægte til privaten. Den klassiske dumbell er et glimrende motionsredskab. Frivægte kræver hjælp fra adskillige stabiliserende muskler, og det skaber større muskelaktivering og bedre resultater. Hvis du er interesseret i håndvægte fra Bowflex eller andre mærker, så prøv at klikke ind på sagatrim.dk.

Dampbad - Ren luksus

Ligesom for træningsudstyr så tilbyder Saga Trim også dampbad både til private og erhverv. Køb dampløsninger til hjemmet og komplette, professionelle modeller til svømmehallen, motionscentret, klubben m.m. Hos Saga Trim sælger de dampbade fra Tylø, som er et sandt kvalitetsmærke. Specialisterne hos Saga Trim er parate til at vejlede dig vedrørende valg af dampbad, uanset om du har brug for en komplet løsning eller enkelte komponenter. Se også udvalget inden for saunaovne og saunaudstyr på www.sagatrim.dk, der er endnu et ekspertisefelt hos denne førende forhandler i Herlev. Både sauna og dampbad er ældgamle ”opfindelser”, som efterhånden har udviklet sig. I dag kan man få en sublim oplevelse ved hjælp af moderne teknologi. Saga Trim sælger kun det bedste af det bedste fra Tylø, der har udviklet et væld af dampbadsløsninger, du kan se online.

Kigger du efter håndvægte eller andet i træningsudstyr som f.eks. løbebånd, romaskiner og motionscykler? Du finder et bredt træningssortiment hos Saga Trim. Du kan også købe løsninger og udstyr inden for Tylø dampbad samt kvalitets saunaer online.