Motion & Sundhed

Redaktionen

Motion & Sundhed

Badeanstalten sælger blandt andet forskellige slags håndsæber samt ansigtsserum

Er du på udkig efter et sted hvor du kan handle rigtig lækkert sæbe og olier, kan du tage et kig på denne hjemmeside lige her badeanstalten.dk hvor Badeanstalten har samlet deres sortiment af bl.a. håndlavet fast håndsæbe og ansigtsserum.


Håndlavet håndsæbe

Tager du et kig på deres hjemmeside kommer du ind til en verden hvor passionen for kvalitet og traditioner går hånd i hånd. Badeanstalten har siden 2002 udviklet lækre sæber og olier, som følger nogle helt særlige gamle traditioner og metoder for hvordan man laver sæber. Dette gør deres produkter unikke og inspirerende. Start med at tage et kig på deres udvalg af håndlavet fast håndsæbe. Deres faste håndlavet håndsæbe kommer i mange forskellige varianter hvor du både kan vælge mellem forskellige farver og dufte. Deres håndlavet fast håndsæbe gør det at vaske hænder til en nydelse, og vil dermed skabe større velvære i dine daglige rutiner. Se deres udvalg af de faste håndlavet håndsæber på deres hjemmeside, og find den variant der passer bedst til dit badeværelse.

Dejlig ansigtsserum

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også tage et kig på deres udvalg af ansigtspleje. Se fx deres udvalg af ansigtsserum. Ansigtsserum er super lækkert idet det giver huden en koncentreret mængde fugt, som vil gøre at din ansigtshud stråler og bliver rigtig godt fugtet. Deres ansigtsserum er en del af deres nye serie af pleje til moden hud, og skal benyttes morgen og aften inden du påfører din fugtighedscreme. Har du spørgsmål til deres ansigtsserum, kan du både kontakte dem over telefonen eller skrive dem en mail, hvor de altid er klar til at hjælpe eller rådgive dig, sådan at du får det produkt, der passer bedst til dine behov.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration til hvordan du kan gøre din kropspleje endnu bedre.