Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Køb et komplet fadølsanlæg og tappehane via tapshop.dk

Køb et komplet fadølsanlæg, der er lige til at tage i brug. Besøg tapshop.dk online, og find tappehaner, fadkoblinger, regulatorer, rengøringsartikler og meget andet til anlægget. Der tilbydes både salg og udlejning via www.tapshop.dk.


Komplet fadølsanlæg med vandbad og kompressor

Et komplet fadølsanlæg med Plug&Play er lige til at tage i brug, og det er for mange mennesker den både oplagte og nemme løsning, når der skal skænkes fadøl til det næste event. Hos tapshop.dk har de mange erfaringer med at tilbyde fadølsanlæg, og du finder bl.a. storhittet Pygmy 25 i udvalget, ligesom du finder mange andre modeller med kompressor og vandbad. Køb komplette fadølsanlæg med 1 og 2 haner til at skænke fadøl med via www.tapshop.dk, der sandsynligvis også kan hjælpe med at få gang i festen til din begivenhed. Uanset om du skal arrangere en studenterbar eller et fadølstelt på kræmmermarkedet, så står tapshop.dk til din rådighed med mange muligheder inden for komplette fadølsanlæg og til forskellige behov. Læs mere på hjemmesiden, og se de gode hjælpevideoer.

Salg af tappehaner til fadøl, vin m.m.

Kigger du efter en tappehane til fadølsanlæg? Online hos tapshop.dk finder du adskillige typer tappehaner i rustfrit stål. Køb også tappetårne på siden, der tilbyder haner til øl, vin, cocktails, drinks og andre væsker. Lad den gyldne eliksir flyde ud af en tappehane af høj kvalitet fra tapshop.dk. I kategorien finder du hanepropper samt komplette sæt med tappehane og relevant tilbehør til montering af hanen. Køb også tappehaner med hastighedsregulering online. Er du i tvivl om tappehanevalg? Så tøv ikke med at kontakte tapshop.dk personalet, som mere end gerne vil hjælpe og rådgive omkring fadøl.

Bestil komplette fadølsanlæg til stærke priser hos tapshop.dk, der gør det nemt for flere typer af kundesegmenter at købe eller leje anlæg til festen. Tilbehøret, ja, det finder du selvfølgelig også på hjemmesiden. Læs mere på www.tapshop.dk, og køb alt fra tappehaner og tappetårne til fadkoblinger og CO2 regulatorer online - skarpe priser og god rådgivning.