Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Italiensk balsamico og gourmet bolsjer af gode ingredienser

Køb fantastisk italiensk balsamico, der får salaten til at smage afrundet og nuanceret. Sorgenfri Specialiteter sælger også gourmet olie fra Italien som bl.a. jomfruolivenolie. Kigger du derimod efter noget sødt og eksklusivt til ganen? Så shop gourmet bolsjer, karameller, chokolade, fransk nougat m.m. fra sorgenfrispecialiteter.dk.


Med italiensk balsamico fra sorgenfrispecialiteter.dk får du endnu bedre kvalitet

Køb italiensk balsamico hos Sorgenfri Specialiteter, der hurtigt bliver uundværlig som et touch på salaten. Denne specialbutik sælger flere varianter. Køb f.eks. balsamico med figen, mango og granatæble samt nogle lækre krydrede kombinationer, som simpelthen skal smages. Husk at købe friske grøntsager fra en kvalitetsforhandler. Hak evt. nogle nødder, og tilsæt dem i salaten. Til sidst spredes italiensk balsamico ud over salaten, så den er klar til servering. Det bliver en sund ret eller tilbehør, som alle har lyst til at diske ned i. På sorgenfrispecialiteter.dk finder du også olivenolie og krydderolie fra Italien, der giver god smag både i salaten eller på stegepanden. Prøv at se, hvor stor forskel der er i forhold til supermarkedsalternativerne. Når du har handlet italiensk olivenolie og balsamico hos denne webbutik, er der ingen vej tilbage.

Gode gourmet bolsjer til sent hen på dagen

Er det tid til noget sødt? Sorgenfri Specialiteter og deres gourmet bolsjer er perfekte, når energiniveauet er dalet. Nogle gange har man brug for et sukkerrigt boost for at få det sidste af dagen til at hænge sammen. Tag disse gourmet bolsjer med på kontoret, og del dem med kollegaerne på eftermiddagen. Nyd dem selv, når du kommer hjem fra arbejde evt. med en god kop the eller kaffe. Du finder gourmet bolsjer i flere smagsvarianter heriblandt æble, rabarber og kirsebær. De er lavet med kærlighed og med sans for god smag. Hos Sorgenfri Specialiteter kan du købe gourmet bolsjer med MobilePay.

Uanset om du køber italiensk olivenolie og gourmet bolsjer eller fransk nougat, chokolade m.m., får du hurtig levering. Bestil blot for over 300 kr., og få fri fragt.