Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Find et bredt udvalg af friske fisk på www.friskfangetfisk.dk

Friskfangetfisk er webshoppen for dig, der drømmer at få leveret friskfangede fisk lige til din dør. Deres store udvalg af lækre fisk, skaldyr og røgvarer er intet mindre end imponerende, og i de følgende to afsnit, kan du blive meget klogere på to af deres allermest populære produkter, nemlig fiske kasser og rødtunge.


Et bredt udvalg af fiske kasser

Nærmest ligegyldigt hvor du befinder dig i Danmark, er du sjældent langt fra havet, og denne kendsgerning er da også en grundlæggende faktor for, at vi her til lands har en lang og stolt tradition for fiskeri. Tænk bare på de ikoniske og lækre bornholmske sild i øst og Vesterhavets uudtømmelige skatkammer af alt godt fra havet. Og netop havet ud fra den jyske vestkyst kender Friskfangetfisk som deres egen bukselomme. Det er nemlig fra Hvide Sande, at de pakker og bringer deres berømte og populære fiske kasser ud. De har et væld af forskellige fiske kasser, så uanset om du ønsker en pakke til den lille familie, en skaldyrspakke eller har brug for fiske kasser til julefrokosten eller påskefrokosten, er du kommet til det helt rigtige sted. Så hvorfor ikke købe fiske kasser hos Friskfangetfisk allerede i dag?

Velsmagende rødtunger

Ligesom fiske kasser, er rødtunge også et meget populært produkt hos Friskfangetfisk. Den lækre og magre fladfisk fra Nordsøen har nemlig vundet mange danskeres hjerter med dens sødlige smag. Rødtunge er et velsmagende valg – hele året rundt. Det er dog i vintermånederne, at man mener, at rødtunge smager bedst, men uanset hvornår du bestiller den, er den et sikkert valg. Friskfangetfisk kan bryste sig af hurtig og sikker dag til dag levering på blandt andet rødtunge, så hvis du bestiller i dag, går der ikke længe før, du kan få lov at sætte tænderne i en lækker rødtunge. Klik ind på friskfangetfisk.dk og lav din bestilling – det vil du ikke fortryde.