Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

Catering og frokostordning i særklasse hos Madkonceptet

Få festmad uden komplikationer. Hos Madkonceptet laver de mad baseret på gode ingredienser. Vælg catering og firmafrokost i København med lækre råvarer, og hvor der også er rig mulighed for individuelle touches alt efter behovene til jeres fest eller virksomhed. Yderligere info kan findes på madkonceptet.dk.


Catering til private fester som konfirmation og firmafester som f.eks. julefrokost

Catering er lidt af en særoplevelse hos Madkonceptet, der går den ekstra mil i kvalitetens navn. Kataloget af cateringoplevelser er derfor også stort. Ja, der er både menu og buffet til alle højtiderne. De leverer f.eks. catering til konfirmation 2021 og tapas direkte ud af huset til jeres dør i Hovedstadsområdet. De sørger også for nytårsmad samt julebuffeter. 3-retters menu fra madkonceptet.dk giver dig også gode muligheder. Deres tapas catering følger ligeledes en kryds-selv-liste, der er nem at gå til. Det er ikke kun private, som kan vælge deres catering. Diner transportable er også tilgængeligt til firmafesterne eller til det daglige i diverse københavnske erhverv.

Deres frokostordning giver indblik i spændende madlavningsteknikker

Når det gælder firmafrokost, kan Madkonceptet kraftigt anbefales. Deres frokostordning byder nemlig på varierede fristelser. Hver dag er der noget nyt, som ankommer direkte til jeres dør. Frokost til erhverv er en trend - noget, som mange virksomheder prioriterer. Især i København er der frokost serviceleverandører i alle bydele, der prøver på at konkurrere og vinde virksomhedernes tillid. En af de leverandører, der virkelig har slået igennem, er Madkonceptet og deres firmafrokost. En frokostordning hos dem er en samling af lækkerier i det daglige. Maden ankommer som frokostbuffet til jeres adresse i hovedstaden. Der tages hånd om vegetarer og selvfølgelig også allergikere. Skal der være alternativer til svinekød? Så kan de også hjælpe på madkonceptet.dk. Deres hovedstadsberømte frokostordning er værd at kigge nærmere på.

Bestil catering til konfirmation, julefrokost og tapas. Vælg firmafrokost til din fest. På madkonceptet.dk fører de nemlig frokostordninger til alle firmaer, der ønsker en cateringleverance i det daglige ud over det sædvanlige. Få mad ud af huset nemt online.