Mad & Gastronomi

Redaktionen

Mad & Gastronomi

3 retters menu og brunch som catering i hele København

Madkonceptet tilbyder catering i alle afskygninger efter kunders ønsker. Få brunch leveret ud af huset i København, eller hvad med en udsøgt 3 retters menu? Uanset om det er julefrokost, fødselsdag eller studenterfest, du leder efter diner transportable til, så klik ind på madkonceptet.dk.


Brunch catering med sans for de gode råvarer

Madkonceptet er kendt for deres brunch catering, og den tilbydes både til private og til firmaer. I privaten kunne en lækker og velsammensat brunch være oplagt til en sommerfest, hvor man ønsker en casual stemning. Det kunne den også være til nabofesten. I forbindelse med erhvervslivet kan brunch bruges til receptionen, eller måske til forretningsmødet om morgenen, hvor man ønsker noget lækkert til servering for gæsterne. På madkonceptet.dk gør de en dyd ud af at kokkerere den lækreste brunch til dit event. Få brunch catering af gode råvarer, som du selv sætter sammen. På listen af retter kan du bl.a. vælge græsk vanilje yoghurt, melon med skinke, croissanter, bagels med flødeost og andre fristende retter. Sammensæt din helt egen menu til en god pris på www.madkonceptet.dk.

Bestil 3 retters menu med dine egne valg på madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder 3 retters menu på klassisk vis med forret, hovedret og dessert. Du har igen her selv mulighed for at vælge ind til hver af din favorit i hver af disse kategorier. Hvad med en hummerbisque med julienne urter til forret, eller måske en modnet laks? Den kunne akkompagneres med en hovedret som grillet kalvefilet, eller hvad med oksefilet fra kødkvæg? Til sidst kunne I slutte af med panna cotta af vanilje, citronfromage, chokolademousse eller en af de andre fristende desserter, du kan vælge fra online hos Madkonceptet. En god 3 retters menu er én, som du selv har været med til at sammensætte. Bestil 3 retters menu ud af huset i København. Hos Madkonceptet tilbydes udelukkende 3 retters menuer af friske råvarer og med stor respekt for kokkekunsten.

Madkonceptet tilbyder gode priser i KBH på 3 retters menu og brunch catering. Bestil diner transportable i hovedstaden, som kan tilpasses, og som altid er tilberedt med stor respekt for de eksklusive ingredienser. Hvis du har en virksomhed med flere medarbejdere, så tjek også deres velrenommerede firmafrokost ud online på madkonceptet.dk.