Interiør

Redaktionen

Interiør

Getama madras eller Dunlopillo sengegavl? Find det hos Schwarz Senge

Hos Schwarz Senge har de alt, hvad du kunne ønske dig til soveværelset. Har du for eksempel lyst til at peppe indretningen op med en Dunlopillo sengegavl? Eller drømmer du om at sove godt på en Getama madras? Læs mere om deres senge og sengetilbehør af høj kvalitet her i artiklen.


Få femten års garanti med en dansk Getama madras

Sover du dårligt om natten, eller går du bare rundt og drømmer om en ny seng eller madras? Hos Schwarz senge har de alt, hvad du skal bruge til soveværelset, herunder en lækker Getama madras. Her er du sikret en solid madras af en god kvalitet, hvilket understreges af, at producenten tilbyder 15 års garanti på fjederbunden og fjedersætningerne. Med en Getama madras får du desuden et dansk produkt, der har mere end 100 år på bagen. I begyndelsen blev madrasserne produceret med tang fra Limfjorden. I dag får  du dog en madras fremstillet med mere moderne materialer som for eksempel naturlatex, der med sin elasticitet sikrer en god liggekomfort. Udvalget på schwarz.dk tæller både springmadrasser og boxmadrasser i forskellige størrelser og typer, og der er derfor en god mulighed for, at du finder netop den madras, der passer til dine behov. Du kan blive meget klogere på sortimentet på deres hjemmeside, hvor du også kan bestille en tid til rådgivning eller en rygtest i deres butik i København.

Find en Carpe Diem, Getama eller Dunlopillo sengegavl på www.schwarz.dk

Udover madrasser finder du på deres hjemmeside også både sengetøj, dyner, puder, senge og sengegavle, herunder en flot Dunlopillo sengegavl, der passer til madrasser og senge af samme mærke. En sengegavl er en smart tilføjelse til din seng med mange fordele. For det første giver en polstret Dunlopillo sengegavl en bedre komfort, når du gerne vil sidde op i sengen og læse eller se fjernsyn. Derudover giver den din seng et mere fuldendt udtryk samtidigt med, at den pynter i rummet. Sengegavlene fås i mange stilfulde former, mønstre og farver, og du har derfor en god mulighed for at vælge netop det udtryk, som passer ind i indretningen på dit soveværelse. Hvis du ikke har en Dunlopillo seng, finder du naturligvis også gavle til mange andre mærker på www.schwarz.dk. Her kan nævnes anerkendte mærker som Carpe Diem, Jensen og Getama. Tøv ikke med at kontakte Schwarz Senge på [email protected] eller +45 35 42 78 20, hvis du har spørgsmål til udvalget. Deres sengeeksperter står klar til at hjælpe dig godt videre.