Interiør

Redaktionen

Interiør

Flotte træ spejle og hvide vitrineskabe i høj kvalitet og skandinavisk look

Direkte Import sælger møbler til bedre priser i høj kvalitet. Deres hvide vitrineskabe er særligt populære, og på www.direkteimport.dk finder du også de flotteste spejle i træ. Der tænkes både på bordspejle og gulvspejle.


Stort udvalg af hvide vitrineskabe fra direkteimport.dk

Køb hvide vitrineskabe i højere kvalitet og med forskellige detaljer fra et bredt sortiment. Det hvide vitrineskab passer perfekt i det moderne, danske hjem og er efterhånden blevet tæt associeret med nordisk design. Det hvide look passer perfekt til et trægulv for at skabe et minimalistisk, skandinavisk look. Direkte Import kan byde på et ekstrastort udvalg. Du finder mindre og større vitrineskabe i hvid farve. Se de helmalede skabe på www.direkteimport.dk. Bemærk både den lave pris og høje kvalitet på alle varer.

Et træ spejl til soveværelse, kontor m.m.

Hvert hus er unikt, og det samme træ spejl vil måske være aktuelt ét sted, men mindre aktuelt et andet. Heldigvis har Direkte Import træ spejle til alle behov. Køb rustikke eller malede træ spejle i høj, gedigen kvalitet. Bestil ovale spejle i genbrugsteak, eller shop modeller med bue. Dette sortiment byder på mange typer af træ, du frit kan bladre igennem på direkteimport.dk. Køb modeller i hvid, eller se de flotte, importerede varer i sorte farver. Et sort træ spejl passer godt ind i de fleste lejligheder og villaer.

Direkte Import er ikke kun stærke inden for hvide vitrineskabe og træ spejle. Inden for disse to møbeltyper har de meget mere, end der er blevet nævnt i denne artikel. Sortimentet byder også på andre prisstærke indendørsmøbler, ligesom at du kan købe havemøbler i høj kvalitet. Find stigereoler, lænestole og barstole online. Læderpuffer, kommoder, konsolborde og køkkenøer er også spidskompetencer. Det fantastiske udvalg går også hånd i hånd med god kundeservice. Samtidig finder du alt i markiser både til private og erhverv. Gør en god handel allerede nu ved at besøge den fyldestgørende, danske webshop Direkte Import.