Interiør

Redaktionen

Interiør

Drømmer du om en New Yorker dør eller en fastmonteret glasvæg, så kan du trygt vælge First Floor CPH


Hvis du drømmer om at få sat en fastmonteret glasvæg eller et par smukke New Yorker døre op i lejligheden eller i kontorfælleskabet, kan du trygt vælge First Floor CPH som din leverandør. Den danske design- og produktionsvirksomhed er synonym med kvalitet, æstetik og gode løsninger, og i de følgende to afsnit kan du lære dem bedre at kende.

First Floor CPH er dygtige specialister i New Yorker døre

Alle mennesker har et forhold til New York. For uanset om man har besøgt byen, der aldrig sover, eller ej, er stedet foreviget i et utal af bøger, film og TV-serier. Derudover kender vi alle billederne af Frihedsgudinden, den imponerende skyline, Central Park og de smukke og ikoniske New Yorker døre. First Floor CPH er blandt landets dygtigste specialister i at skabe New Yorker døre og skræddersyede løsninger, der gør deres kunder glade. Hvis du leder efter en flot og funktionel dør eller to, er New Yorker døre fra First Floor CPH et sikkert valg. Det tidløse design oser af stil, og glasfacaden betyder, at lys gennemgangen er sikret. Derfor ser du f.x rigtig mange New Yorker døre på kontorarbejdsplader i hele det ganske danske land.

Fastmonteret glasvæg – Aldrig gå på kompromis med kvaliteten

Hvis du er på udkig efter en fastmonteret glasvæg, kan First Floor CPH naturligvis også hjælpe dig. Med en fastmonteret glasvæg kan du også nyde godt af en god lys gennemgang i hjemmet eller på kontoret, og de dygtige folk hos det populære foretagende hjælper dig da også hellere end gerne med at finde en optimal løsning, der matcher dine behov. Derfor skal du heller ikke tøve med at ringe til dem allerede i dag, hvis du har nogle spørgsmål, ligesom de også gerne hører fra dig på e-mail. Du finder deres kontaktoplysninger på firstfloorcph.dk. Med en fastmonteret glasvæg fra First Floor CPH går du ikke galt i byen. For en fastmonteret glasvæg er ikke bare en fastmonteret glasvæg, og First Floor CPH går aldrig på kompromis med kvaliteten.