Interiør

Redaktionen

Interiør

Bestil skræddersyet Newyorkervæg og ståltrappe hos First Floor CPH

First Floor CPH har i flere år lavet smukt håndlavet stål- og glasdesign. Læs her, hvis du drømmer om en ståltrappe eller en unik Newyorkervæg.


Vælg Newyorkervæg med stor eller lille dør

Hvis du drømmer om en unik og stilfuld Newyorkervæg, så er det hos First Floor CPH, du skal bestille en entreprise. De er eksperter og har specialiseret sig i håndlavede glasvægge og glasdøre samt ståltrapper. De håndlaver alle deres produkter på eget værksted, og laver skræddersyede løsninger til alle kunder. Det betyder, at hvis du bestiller en Newyorkervæg eller en ståltrappe, så besøger de dig for at tage helt præcise mål med laser og afstandsmåler. Derefter producerer de din Newyorkervæg med eller uden dør og så stor, som du ønsker det på deres smedeværksted, hvorefter de kommer ud til dig for at installere den. De står på mål for hele processen. Da målene skal være enormt præcise, når man arbejder med stål (i modsætning til f.eks. træ, hvor man jo altid lige kan høvle lidt af, for at få det til passe) så er det slet ikke så lidt at love, at de står på mål for hele processen. Du får altid perfekte og helt unikke resultater med firstfloorcph.dk.

 

Få specialmål til din nye ståltrappe

First Floor CPH har lavet mange smukke ståltrapper til både private og virksomheder, og de tilbyder mange forskellige design. Du kan også tegne din egen ståltrappe, og så kan de udføre og installere den for dig. Ligeledes som med glasvæggene, kommer de selv ud og måler op i dit hjem med meget præcise redskaber, da man virkelig skal være præcis med målene, når man laver en ståltrappe. Hvis der skal nedrives vægge, skæres hul i mure eller fjernes gamle trapper for at få plads til en smuk og unik ståltrappe, så kan de også klare den for dig. De har både tømrer og murer tilknyttet virksomheden og kan ordne en totalentreprise fra de første mål til den helt færdige og perfekte ståltrappe. Den vil være grundet og i sort pulverlakeret stål i den mest holdbare kvalitet.