Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Varm hjemmet op med en brændeovn eller pilleovn i høj kvalitet

Hos Himmerlands Pejsecenter er der gode muligheder for at shoppe pejse og brændeovne, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter der både skåner økonomisk og miljøet.


Caminetti Montegrappa pilleovne

Hos Himmerlands Pejsecenter er der mulighed for at finde et bredt udvalg af fine og gode pilleovne fra italienske Caminetti Montegrappa. Pilleovnene er udsyret med gode egenskaber, som fx op fyring ved hjælp af træpiller, der både skåner miljøet og kan mærkes i økonomien. Pilleovnene findes i mange forskellige farver og former, så der altid kan findes noget der passer specielt til dit hjem, i det fine udvalg. Se eventuelt udvalget og mulighederne på himmerlandspejsecenter.dk. Pilleovnene er udstyret med gode og håndterbare betjeningsmuligheder, der gør den let anvendelig for alle. Pilleovnene er bl.a. udstyret med brugervenlige displays, der gør det nemt og overskueligt at justere og anvende ovnene. Der kan fx også justeres på hvornår og hvor meget ovnen skal varme, så den passer med de ønskede temperaturer.

Den helt rette brændeovn

Hos Himmerlands Pejsecenter findes der også et bredt udvalg af brændeovne, som er blevet en del af mange danske hjem. En brændeovn har den funktion at den er blevet en god bidrager til hyggen i hjemmet, hvor man får glæden af varmen og det rolige lys. Der tilbydes et fint udvalg af diverse brændeovne, der fås i forskellige farver og former, så der kan passe ind i alle hjem. Se eventuelt udvalget på himmerlandspejsecenter.dk. En brændeovn fra Himmerlands Pejsecenter fås med nogle forskellige funktioner, bl.a. kan de styres manuelt, elektronisk eller mekanisk. Det giver dig den frihed af at du selv kan styre hvor meget luftspjældet skal åbnes, eller brændeovnen skal gøre det for dig.

Ønsker du dig en ny pilleovn eller en klassisk brændeovn, så finder du hvad du søger i Himmerlands Pejsecenters store udvalg. Ovnene tilbydes i stort set alle farver, så de passer ind i alle moderne og stilede hjem.