Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Varm dit hjem op med billige træbriketter eller træpiller

Hos Pillemadsen kan du finde alt i brænde. De har bl.a. et stort udvalg af billige træbriketter og træpiller, som du kan læse mere om her.


Træbriketter af 100% rent træ

Hos Pillemadsen kan du finde et bredt udvalg af pejsebrænde og forskellige slags brænde. Du kan bl.a. finde forskellige slags træbriketter, som er et super godt alternativ til almindeligt pejsebrænde, fordi de er lavet af godt kvalitetstræ. Træbriketter er nemlig ofte lavet af overskudstræ fra andre former for produktion, det kunne fx være gulve og møbler. Derfor er træet i den bedste kvalitet og har en meget høj brændværdi. Der er meget forskelligt slags brænde i sortimentet, som du kan vælge imellem, og der er ingen tvivl om, at du kan finde lige det, du skal bruge til dit hjem, som fungerer bedst for dig. Træbriketter er lavet 100% af rent træ, som er presset sammen under et meget højt tryk, således at det er helt tæt og kan brænde i enormt lang tid. Der er forskellige mærker som Pini Kay, Barlinek og Rondo at vælge imellem i butikken, og de laver alle kvalitetsbriketter til gode priser.

Træpiller til pilleovnen

Pillemadsen sælger også træpiller, som sådan set er det samme princip som træbriketter, blot at pillerne er mindre. Træpiller brænder man af i en pilleovn, som er specielt lavet til at brænde med netop denne slags brændsel. Det er en meget økonomisk måde at fyre på i forhold til almindeligt pejsebrænde, og det er fordi pillerne er presset under så højt et tryk, at de simpelthen har en virkelig høj brændværdi. Det er ligesom at brænde meget hårdt træ af i forhold til bøgetræ eller sådan noget, som bare futter af på 0,5. Du vil helt sikkert kunne finde lige den slags piller i butikken, som du leder efter, for de har både FireHeat og Barlinek i butikken til gode priser. Der er mange forskellige gode piller i forskellige størrelser til salg på hjemmesiden pillemadsen.dk, hvor du kan finde lige det, du skal bruge. Træpiller er en super god måde at fyre på, og det vil helt sikkert være lige noget for dig, for på den måde kan du spare gode penge.