Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Snedker køkken hos culina.dk - design af arkitekter

Et arkitekttegnet snedker køkken er muligt på culina.dk. De udfører opgaven med stor kærlighed for træet og godt, gedigent køkkenhåndværk. I samspil med din familie findes den bedste løsning. Find yderligere inspiration på culina.dk.


Find mere info om din mulighed for et nyt snedker køkken på www.culina.dk

Culina bygger snedker køkkener på traditionerne. Det er en familievirksomhed, der arbejder med et mål om altid at skabe et ekstraordinært køkkenhåndværk. Intromødet sørger for, at kundens ambitioner kommer med ind over tegnebrættet. Book et gratis møde på www.culina.dk, og tag det første skridt. Eller start med at finde køkkeninspiration online. Med et Culina snedker køkken får man en anderledes oplevelse end ved standardkøkkener. De arbejder med en konstant lyst til at skabe det perfekte snedker køkken og med en dyb kærlighed for de forskellige træsorter og deres specielle egenskaber. De benytter kun førsteklasses materialer. Et snedker køkken derfra vil altid komme til at være en fuldendt oplevelse. Med udgangspunkt i arkitektens tegninger sættes arbejdet i gang. Intet overlades til tilfældighederne i hvert eneste led. De leverer en løsning selv til den mest kræsne bruger - et snedker køkken, de kommer til at værdsætte resten af tiden i huset.

Unikt arkitekt køkken i dansk håndværk

Et arkitekt køkken emmer af kreativitet. De faglærte arkitekter fremviser deres kundskaber og skaber en vinkel, der understøtter den enkelte families ønsker og selvfølgelig også rammerne i huset. Hvert hus er forskelligt, og det er derfor også nødvendigt at designe et arkitekt køkken med dets linjer i mente. Hvis du vil høste lidt inspiration, så er www.culina.dk rigtig god. Deres fane med inspiration indeholder unikke eksempler. Tidligere cases kan måske åbne din horisont og give dig nye idéer. Ellers kan du også kaste dig hovedkulds ud i processen. Book et intromøde, og få en dyb snak om arkitekt køkkener og de muligheder, som du har.

Ønsker du et snedker køkken, som er arkitektdesignet? Så er Culina den rette leverandør, hvis du er typen, der ikke bryder sig om kompromiser.