Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Prøv nye teknikker med akvarel og farvehjul fra Art-de-vinci.dk

Art-de-vinci.dk er stedet for enhver, der elsker at arbejde med maling og andre kunstformer. De har alt man kan bruge, uanset hvor meget man maler, og hvor meget man ved om kunst. Du kan derfor finde alt fra akvarel til farvehjul, og meget mere spændende, fra kendte og eftertragtede mærker.


Bland de rette farver med hjælp fra et farvehjul

Uanset hvor meget du maler, kan det være svært altid at huske, hvilke farver der skal blandes, for at få et specifikt farveresultat. Hos Art-de-vinci.dk har de et bredt udvalg af farvehjul, der kan være lige den hjælp, du har brug for. Et farvehjul, eller en farveguide, kan vejlede dig i den rette retning, så du ikke mixer de forkerte farver sammen. Du kan altid have dit farvehjul liggende ved siden af dig, så du kan blive klar til at anvende det, når du glemmer hvad, der skal blandes sammen. Et farvehjul kan dog også være smart på andre måder, da det kan vise dig de farver, du måske ikke helt kan beslutte dig om. Du kan dermed se på farvehjulet, hvad der passer bedst ind i det projekt, du er i gang med. Skal du bruge den ekstra guide, kan du finde et farvehjul hos Art-de-vinci.dk, så du altid er på den sikre side.

Udforsk dine kreative evner med Derwent akvarel

Er du på udkig efter akvarel, så er Art-de-vinci.dk helt sikkert også stedet for dig. De forhandler nemlig akvarel i kunstnerkvalitet, så du er sikret den helt rigtige konsistens. I deres udvalg af akvarel kan du finde mærker som Faber-Castell, Derwent og Sennelier iblandt andre gode mærker. Der er meget andet at finde, udover akvarelmaling, i deres udvalg. De har nemlig et udvalg af pensler, tilbehør, akvarelpapir og meget andet spændende. Du kan derfor være sikker på, at du får lige det, du har brug for, når du leder efter akvarel hos dem. Du kan blandt andet få paletter til akvarel, der gør det muligt at blande den helt rigtige farve, inden du begynder at male. Du kan vælge at købe et sæt med akvarel farver, så du kan få den farvekombination, du ønsker at arbejde med. Der er rig mulighed, for at eksperimentere med de forskellige produkter indenfor akvarel. Tag ind forbi Art-de-vinci.dk, og find de helt rigtige akvarelprodukter hos dem.

Art-de-vinci.dk ved hvor vigtigt kunst er for mange, og derfor har de også et bredt udvalg af højkvalitets produkter. Med 1-3 hverdages levering skal du ikke vente længe på, at dine produkter dukker op hjemme hos dig.