Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

På www.profilmetal.dk kan du læse mere om ståltage og taglægter

Profilmetal A/S er ægte danskproducerede ståltage og facadeplader. De tilbyder alt fra tagrender og taglægter til inddækninger og rørmanchetter. Står du som håndværker og mangler en ny kvalitetsleverandør? Så er denne et godt bud.


Ståltag hos Profilmetal A/S - B2B-handel

Det er hårdt for pengepungen at lægge nyt tag. Det er ofte noget, som danskere sparer op til over længere tid, eller hvor der tages et markant lån i banken. Profilmetal A/S er markant billigere på ståltag, så du også kan tilbyde en mere overkommelig pris til dine kunder, så de har lyst til at benytte dig til fremadrettede husrenoveringer. De væsentligt lavere priser på et komplet ståltag er grundet i handel fra egen, danske fabrik. Én ting, som den lave pris på nyt ståltag ikke er gået udover, er kvaliteten. Alle dele er designet til at kunne holde væsentligt længere tid end mange af de andre tagløsninger på markedet. Derfor kan Profilmetal A/S også tilbyde op til 40 års garanti. Læs mere om ståltage på profilmetal.dk, som også tilbyder hurtig levering (dag til dag-levering på bestemte inddækninger fra webshoppen).

Køb taglægter direkte fra fabrikken

Leder du efter en leverandør af taglægter? Profilmetal A/S er også specialist i klemlister og lægter til tag. Der er tale om taglægter i suveræn kvalitet, og de kan fås i den type træ, som man har brug for til det specifikke projekt. På www.profilmetal.dk kan du se det komplette katalog af taglægter, og kundeservice sidder desuden parat til at besvare eventuelle spørgsmål. Tøv ikke med at kontakte dem, hvis du vil vide mere om kvaliteten og servicemulighederne. De har desuden gjort det nemt at få et tilbud på taglægter med et enkelt klik og nogle få indtastninger.

Profilmetal A/S er en ledende leverandør af ståltage, som både står for taglægter, ståltagplader og tagrender. De leverer direkte fra egen fabrik til din håndværkervirksomheds behov. Der er stor fleksibilitet i at samarbejde med denne partner - noget, der giver masser gentagne kunder.