Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

På hansenlarsen.dk finder du gode løsninger indenfor VVS og ombygning af hus

Tænker du på ombygning af hus eller har du brug for en VVS installatør? Så læs med her om Hansen & Larsen, der har hele pakken.


Brug for hjælp til VVS? Så besøg Hansen & Larsen

Søger du VVS installatør i Vestjylland? Hansen & Larsen er et entreprenørfirma, der blev grundlagt for over 50 år siden og som gradvist har udvidet deres virksomhed til nu at beskæftige omkring 100 mennesker. De er autoriseret VVS installatør, hvilket vil sige, at de kan klare opgaver med vand, varme, ventilation, gas, solvarme, klimaanlæg etc. Det er et stolt og fagligt håndværk, som løser enormt mange opgaver i moderne hjem, hvor der blive stillet større og større krav til energi og klima. Nogle opgaver skal man ikke selv give sig i kast med, da en forkert installation eller montering endda kan være farlig. Du kan bestille en VVS’er fra hansenlarsen.dk til at løse både store og små opgaver. Skal du have lavet jordvarme eller repareret en tagrende? Skal du have undersøgt dine afløb, skiftet toilettet eller installeret en varmepumpe i sommerhuset? En VVS installatør kan også påtage sig store entrepriser i fx industribygninger eller landbrugsbyggerier med at installere ventilation eller solpaneler.

Effektiv og gennemarbejdet ombygning af hus

Hansen & Larsen er også med dig, hvis du drømmer om ombygning af hus. Der har udført mange renovationsopgaver samt ud- og tilbygninger af diverse huse og industrielle bygninger. De har egen tegnestue og vil helt sikkert kunne udarbejde nogle tegninger, som du vil synes om. Når det kommer til ombygning af hus, så handler det ofte om at se på det eksisterende og arbejde videre med den visuelle profil, som huset allerede har. Man skal forholde sig til husets historie, og man kan sagtens lave en tilbygning, der helt klart kommunikerer, at den er bygget langt senere. Dette er nemlig ikke dårligt, hvis der er en bevidsthed og evt. nogle visuelle referencer det gamle og det nye imellem. Måske er det grundplanen, der skal ændres i huset, og du drømmer om at kunne udvide nogle rum i hjemmet og måske bygge skillevægge imellem andre. Når det kommer til ombygning af hus, så er de eksperter.