Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

New Yorker glasvægge og skillevægge tilbydes på www.firstfloorcph.dk

Hos First Floor CPH er de tilsyneladende eksperter i alt der har med skillevægge, glasvægge, skydedøre, brusedøre og lignende at gøre. De har et enormt spændende katalog af indretningsartikler, møbler og interiør til boligen i deres katalog lige nu, som blandt andet tæller New Yorker skillevæg og New Yorker glasvæg, der begge kombinerer et flot look og høj kvalitet. Læs mere om det hele i artiklen herunder.


New Yorker skillevæg til din bolig?

Det er især ét karaktertræk der gør en New Yorker skillevæg til et så velegnet stykke interiør til boligen, og det er at skillevæggen forhindrer lysindfaldet så lidt som muligt. I storby lejligheder hvor man jo i sagens natur ikke altid bare kan brække en mur ned, og sætte et ekstra vindue op, gælder det om at udnytte det dagslys der kommer ind, så godt som muligt. Og det er jo netop her, at en moderne og smart New Yorker skillevæg - eller New Yorker glasvæg - kommer ind i billedet. Med en New Yorker skillevæg eller New Yorker glasvæg kan man afskærme lugt og lyd, når man f.eks. laver mad i køkkenet, uden at lyset i lejligheden forringes.

Køb en spændende New Yorker glasvæg hos First Floor CPH

Uanset om man vælger en New Yorker skillevæg, en New Yorker glasvæg eller et af de andre spændende produkter hos www.firstfloorcph.dk lige nu, er kvaliteten altid holdt på et ekstra højt niveau, der sikrer at man helt sikkert vil kunne have glæde af sin nye New Yorker glasvæg eller New Yorker skillevæg i mange år frem, ved minimal vedligeholdelse.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende de smukke og funktionelle produkter fra kataloget hos den danske designervirksomhed, kan du altid kontakte kundeservice på hjemmesiden, og få en uforpligtende snak om emnet, og forhåbentlig finde ud af om deres møbler og / eller interiør er noget for jer.