Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Møller & Mammen har stor erfaring med salg af isenkram som knager og gardinstænger

Hvis du er på udkig efter en forhandler, hvor du kan finde alverdens isenkram til hjemmet, så er www.moller-mammen.dk den rette side for dig. På den imponerende hjemmeside kan du nemt finde rundt mellem de mange underkategorier af sortimenter med alt fra knager og gardinstænger til møbelbeslag og alt derimellem. Foruden hjemmesiden har du også mulighed for at besøge den fysiske butik i København, der blev stiftet tilbage i 1876.


Knager til alle husets rum

Hos Møller & Mammen finder du et af markedets bredeste udvalg af knager og kroge til diverse formål. Knager og kroge forhandles i en bred vifte af modeller og design, så der er rig mulighed for at finde den eller de knager og kroge, som du mangler eller ønsker dig. Gå selv på udkig mellem de mange forskellige slags, såsom hatte- og frakkekroge, knagerækker og designknager m.fl. Fælles for alle knager og kroge er, at de altid er på lager i kvalitetsbevidste udvalg, så du kan finde de, der passer perfekt til din indretning.

Gardinstænger i flotte design og materialer

Møller & Mammen forhandler alverdens skøre isenkram produkter, og gardinstænger er et af dem. Gardinstængerne findes i flere længer, farver og materialer, så det er nemt for dig at finde den eller de gardinstænger, du synes bedst om til dine gardiner og øvrige interiør. Gå selv på udkig blandt de forskellige former for gardinstænger i messing eller krom, som du kan læse mere om ved at klikke på den enkelte model. Du finder, foruden stængerne, også tilbehør hertil, såsom rørholdere, endeknopper og kroge. På den måde kan du få det mest fuldendte udtryk og de sikreste gardinstænger i nabolaget.

Der er ikke den form for isenkram, du ikke finder hos Møller & Mammen. Med erfaring siden 1876 er de manges, og måske snart også din, foretrukne forhandler af diverse småting til hjemmet.