Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Mærk forskellen med professionelt køkkenudstyr fra SousVide.dk

Har du stillet spørgsmålet for dig selv ”hvad er sous vide?”. Så er her artiklen du har ledt efter. Her vil vi nemlig fortælle dig om sous vide, og om hvorfor så mange af de bedste køkkener verden over har taget den moderne tilberedningsform til sig. Du kan desuden også læse lidt om hvad du forvente dig, når du besøger Sous Vide forhandleren SousVide.dk og kigger deres brede katalog med professionelt køkkenudstyr igennem.


Hvad Sous Vide står for

Hvad er Sous Vide? Det kan du finde god info om her i artiklen. Sous Vide er moderne måde at tilberede kød, som er vundet stærkt frem på moderne køkkener verden over, og som anvendes helt op på Michelin-stjerne-niveau. Har du prøvet at stege en culottesteg eller roastbeef i ovnen, så ved du også at i en almindelig varmluftsovn som dem mange har stående derhjemme, kan det være svært at ramme den helt perfekte kernetemperatur, så kødet får den rigtig røde kulør man ønsker. Man kan sagtens få et fint resultat, ingen tvivl om det, men med Sous Vide bliver det unægteligt bedre. Her steger man nemlig kødet i vandbad, hvilket giver en ekstra præcis kontrol over kødets kerne temperatur. Har man først én gang prøvet at stege kød med Sous Vide, kan det være svært at vende tilbage til almindelig ovn / stegepande. Nu er du advaret.

Mange typer af professionelt køkkenudstyr

Sous Vide er blot én af de typer professionelt køkkenudstyr du kan se frem til at finde i kataloget, når du besøger www.sousvide.dk. Her vil du blandt andet også finde vakuumpakker, mad dehydrator, sifon udstyr og en masse andet spændende professionelt køkkenudstyr. Shopper du hos forhandleren, så kan du blandt andet se frem til sikker betaling ved alle bestillinger, hurtig levering såfremt varen er på lager og fri fragt ved køb over 500 kroner.