Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Køb badeværelsesudstyr og skydedørsbeslag i flotte designs til dine gør det selv-projekter på moller-mammen.dk

Møller & Mammen er din isenkræmmer, hvis du er på udkig efter alt lige fra skydedørsbeslag til badeværelsesudstyr. De forhandler nemt et stort sortiment af udstyr til både store og mindre gør det selv-projekter, der kan hjælpe dig med at sætte et personligt præg på selv de mindste detaljer.


Badeværelsesudstyr der pynter i alle hjem

Skal dit badeværelse renoveres eller blot fornys en smule? Så kan udvalget af badeværelsesudstyr hos Møller & Mammen være det rigtige sted for dig at starte med at kigge. De fører nemlig et stort sortiment af bl.a. brusesæt, bruseslanger, kurve etc., der kan hjælpe dig med at ændre looket på dit badeværelse. Uanset om du er til et moderne eller et ældre look på badeværelset, så rummer deres hjemmeside moller-mammen.dk uden tvivl produkter, der falder i din smag. Det store udvalg af badeværelsesudstyr findes nemlig i en række forskellige designs og materialer, der kan matches med mange forskellige typer indretning.

Giv skydedøren et nyt look med skydedørsbeslag fra Møller & Mammen

Foruden udvalget af badeværelsesudstyr finder du på deres webshop også et større udvalg af mindre varegrupper – som f.eks. skydedørsbeslag. Uanset om det er døren på badeværelset eller et andet sted i huset, der skal have nyt beslag, kan du finde et matchende produkt i deres sortiment. Der finder du nemlig både greb og skåle, der gør det nemmere at trække døren frem og tilbage, og ekstra portruller, der giver dig mulighed for både at placere skydedøre, hvor end du ønsker, og vælge imellem både diskrete og kreative portruller. Gå selv på opdagelse i det store udvalg af skydedørsbeslag på www.moller-mammen.dk. Der kan du også læse mere om de forskellige produkter og lade dig inspirere til nye, andre eller anderledes projekter i hjemmet. Selv ændringen af de mindste detaljer som beslag, kan nemlig gøre en verden til forskel for det overordnede look.

Møller & Mammen har dermed alt, hvad du står og mangler af tilbehør til renovering eller fornyelse af hjemmets små detaljer. Så tøv ikke med at kigge forbi deres webshop eller deres fysiske butik, hvis du står og mangler noget. De har helt sikkert et produkt, der matcher dine behov.