Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Køb 6 og 8 mm træpiller i sække billigt - Heatlets, Stora Enso m.fl.

Uanset hvor meget biobrændsel du skal bruge, så kan du hos Jysk Biobrændsel få leveret kvalitets brændsel lige hvor du vil, og i de mængder du ønsker. På www.jyskbiobrandsel.dk finder du et stort udvalg af 8 mm træpiller i 15 og 16 kg sække fra store producenter som Scandbio, Varga, Heatlets, Ekman, EcoNordic og Forssjö. Alle brands som Jysk Biobrændsel forhandler, er af høj kvalitet og garanterer dig en både økonomisk og miljøvenlig fyring.


Stærkt udvalg af 8 mm træpiller i sække hos www.jyskbiobrandsel.dk

Uanset om du køber biobrændsel som privat eller erhvervskunde, så er du sikret en økonomisk, håndterbar og klimabevidst afbrænding. På www.jyskbiobrandsel.dk har de et stort udvalg af 8 mm træpiller i sække. Træpillerne kommer i sække på 15 og 16 kg og leveres på palle. Alle deres ordrer af træpiller leveres i forseglet beskyttelse af professionelle fragtmænd. Sækkene med træpiller aflæses i din indkørsel, sikkert og optimalt, så du hverken skal bekymre dig om at være hjemme til modtagelsen af dem, eller om de står i læ og er beskyttet mod vind og vejr.

Stora Enso træpiller til dit pillefyr

En af deres mest populære produkter, er Stora Enso træpiller. Stora Enso er et brand af høj svensk kvalitet, der er et af de mest foretrukne af brugere af biobrændsel. Stora Enso træpiller kommer i sække af 16 kg og er 100% renset for støv og smuld, så du ikke skal døje med snavs og overskydende smuld over det hele. Stora Enso træpiller kan benyttes i alle pille fyr og pille kaminer. Træpillerne har en høj brændværdi, som gør dem til et attraktivt og samtidig økonomisk valg. På www.jyskbiobrandsel.dk kan du se det store udvalg af biobrændsel og træpiller. Er du i tvivl om hvilke træpiller du bør vælge til dit pillefyr, så kontakt Jysk Biobrændsel i dag på telefon 76 69 00 10 eller via deres kontaktformular du finder inde på hjemmesiden.