Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Kajdis Algerens tilbyder bl.a. flisepest behandling og rensning af træterrasse til gode priser

Hvis du med lys og lygte søger en virksomhed, der udfører professionel algerens, behøver du ikke lede længere. Virksomheden Kajdis Algerens bygger på en stor passion for at få materialer til at se nye og flotte ud igen, for eksempel ved en rensning af træterrasse eller en flisepest behandling.


Stort erfaring med flisepest behandling

Når havefliserne skal stå pæne til sommermånederne går mange selv i gang med at hive højtryksrenseren frem. Dette anbefales dog ikke af Kajdis Algerens, da man nemt kan risikere at beskadige fliserne og ødelægge overfladen på dem. En flisepest behandling kræver en fagmand! Kajdis Algerens tilbyder professionel flisepest behandling, og står klar med professionelt udstyr og god service. På www.kajdisalgerens.dk kan du finde før og efter billeder af flisepest behandling, og se for dig selv, hvor sikkert og gennemført resultatet bliver. Hvis du ringer efter Kajdis Algerens for en flisepest behandling, er du ikke bare garanteret rensning af skadelige alger, mos, bakterier m.v., men også en miljøvenlig imprægnering af dine havefliser.

Professionel rensning af træterrasse

Ligeledes skal terrassen da også stå klar til de hyggelige lange sommeraftener, og ligeledes står Kajdis Algerens klar med en hjælpende hånd. Processen foregår i to omgange: først renses træterrassen for mos og alger, derefter imprægneres træet på miljøvenlig vis. Når Kajdis Algerens udfører en rensning af træterrasse forlænger det ikke bare terrassens levetid, men gør det også lettere at vedligeholde træet for fremtiden. De mange fordele ved en rensning af træterrasse, eller en af de mange andre services Kajdis Algerens tilbyder, skyldes blandt andet den gode service du får med i købet. Kajdis Algerens kan derfor sagtens kalde sig en af landets bedste, og beviser dette ved aldrig at have haft en eneste reklamation. Hvis du enten som virksomhed eller privatperson mangler en rensning af træterrasse, kan du derfor trygt og sikkert regne med Kajdis Algerens.

En professionel og serviceorienteret virksomhed, der sørger for at rense din facade, træterrasse eller tagrende? Kajdis Algerens er svaret. Læs mere om Kajdis Algerens på www.kajdisalgerens.dk.