Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Hos GarderobeXperten kan du finde alt fra en flot akademiker reol til skabslåger


Drømmer du om nye skabslåger, har du meget at vælge imellem hos GarderobeXperten. Den kendte forhandler tilbyder designstærke løsninger til rigtig gode priser, og er det en Akademiker reol du ønsker, kan de også i den forbindelse matche dine ønsker. Besøg forhandleren og læs mere om dine muligheder.

Find en flot akademiker reol

Hos GarderobeXperten kan du få en Akademiker reol der skræddersyes præcist efter målene i dit hjem, for at sikre et perfekt match. Akademiker reolen er en yderst funktionel løsning, der har potentiale for at frigive meget plads i dit hjem. De rummelige hylder i en akademiker reol kan fyldes op med bøger, men er også oplagte til kasser med nipsting, brætspil og generel pynt. Du slipper derudover for se på hulrækker til hylderne, da disse er gemt væk. Hylderne i deres akademiker reol findes i flere forskellige tykkelser, 19 mm og 22, og valget er naturligvis helt op til dig. GarderobeXperten tilbyder desuden professionel rådgivning og gratis opmåling, så kunne du tænke dig at høre mere om deres akademiker reol, skal du endelig ikke tøve med at kontakte dem.

Se på de mange valgmuligheder indenfor skabslåger

Hos GarderobeXperten står de bag adskillige elegante og praktiske skabsløsninger, og er det skabslåger du skal bruge, har du også i den forbindelse mange valgmuligheder. De rette skabslåger kan gøre en stor forskel for det samlede indtryk af dit hjem, og det er derfor vigtigt at vælge de rette. Hos GarderobeXperten lytter de til netop dine præferencer og behov så I, i fællesskab kan finde den perfekte løsning. Stiller du for eksempel særlige krav til skabslågernes materiale eller er der en skrå vinkel der kræver særlige hensyn, skal du blot nævne det. Besøg forhandleren i dag og læs nærmere om deres skabslåger. Har du spørgsmål angående deres skabslåger, er de altid glade for at høre fra dig.