Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Flisearbejde i hjemmet: Dette redskab er uundværligt


Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, er der en god sandsynlighed for, at du også jævnligt påtager dig de mindre håndværksopgaver, som dit hjem måtte omfatte. Men selv den bedste håndværker er intet uden værktøjer. Og hvis du står overfor for eksempel at skulle lægge nye fliser enten i køkkenet eller på badeværelset, er særligt ét redskab så godt som uundværligt. 

Hvad er en mørtelfugepistol? 

En mørtelfugepistol er et værktøj, du kan bruge til forskellige arbejdsopgaver. Du kan blandt andet bruge den til at sprøjte fugemørtel og flisemørtel jævnt og præcist ud, eksempelvis når du skal udføre fugearbejde ved murstensvægge på huset. En mørtelfugepistol kan også bruges til fliselim – dog er studserne ikke optimeret til denne påføring, og du vil derfor efterfølgende skulle bruge en tandspartel. En mørtelfugepistol gør dit arbejde lettere og hurtigere, og det sikrer dig et professionelt udseende og et langtidsholdbart resultat. Du kan dermed spare en masse tid og energi på fugearbejdet med mørtelfugepistolen, og det gør det samtidigt langt nemmere at gøre stenene rene igen efter fugningen.

Hvordan finder jeg den rette mørtelfugepistol? 

Som med alt andet værktøj er det essentielt, at du vælger den rette mørtelfugepistol, før du påbegynder dit arbejde. 
Til at starte med bør du overveje, hvad du skal bruge mørtelfugepistolen til, og hvilke materialer arbejdet kommer til at omfatte. Det kan også være en god idé, at du finder ud af, om du godt kunne tænke dig en model med trykregulering, som lader dig styre, hvor meget mørtel der kommer ud ad gangen. Ergonomiske håndtag er også værd at tage med i overvejelserne. Og så skal du selvfølgelig have besluttet, hvor mange penge du har lyst til at bruge på mørtelfugepistolen. Der er en vis idé i at starte med en lidt billigere model. Men hvis du køber én af god kvalitet, vil du opleve, at arbejdsprocessen bliver markant nemmere. 

Find din nye mørtelfugepistol hos Murergrej.dk 

Murergrej.dk specialiserer sig i alt, du har brug for for sikkert og omhyggeligt at kunne udføre murerarbejde i dit hjem. Virksomhedens sortiment indbefatter blandt andet redskaber, som tillader dig at arbejde med flere forskellige former for fugeværk og sikre et resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. Find din nye mørtelfugepistol hos Murergrej.dk og spar både tid, penge og energi næste gang, du giver dig i kast med flisearbejde.