Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Find flot trægulv samt skifer til have, terrasse og indkørsel hos Inpro A/S

Inpro A/S sælger fliser i natursten og keramik samt trægulve. Læs mere her om bl.a. skifer til have, terrasse og indkørsel.


Skifer til have, terrasse og indkørsel

Hos Inpro A/S kan du finde et flot udvalg af fliser i natursten til både inde og ude. Hvis du drømmer om skifer i din have, terrasse eller indkørsel, så har de Danmarks bedste udvalg. Der er forskellige slags skifer og da skifer er naturligt lagdelt kommer uslebne skiferplader i flade, men naturligt ru og ujævne overflader. Derfor er skifer i haven, indkørslen eller terrassen perfekt, da det giver en naturligt ru overflade, som er mere skridsikker end flade betonfliser. Desuden er de sorte sten smukke og de hjælper til at holde på varmen på terrassen om aftenen om sommeren. I butikken kan du finde mange forskellige størrelser, og du vil helt sikkert elske de flotte sten til dine udendørs områder. I butikken har de et stort know-how, og kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den rigtige sten til dine behov. De arbejder sammen med stenbrud hele verden over og har derfor et kæmpe stort udvalg af forskellige smukke natursten. Læs mere om fliser i skifer til have, terrasse og indkørsel på inpro.dk.

Den helt rette type trægulv 

Inpro A/S sælger ikke bare fliser i sten, beton og keramik, men har også et flot udvalg af trægulve især i eg. De sælger både lamelgulve og massive egetræsgulve. Der er stor forskel på de forskellige gulve i forhold til bl.a. lyd, men også æstetik. Et massivt trægulv vil give sig, efter det er lagt. Det kan ikke undgås, og derfor kommer der svindrevner imellem plankerne, og hvis man ikke bryder sig om det, skal man vælge lamelgulve, som er opdelt i lag og som er beklædt med et tyndt lag massivt træ, fx eg. De massive gulve kan holde for evigt, for de kan slibes, hvis overfladen er blevet for slidt og så er der en ny frisk overflade nedenunder, hvorimod lamelgulvet skal udskiftes, hvis det ikke duer mere. Når det er sagt, så udskifter man ikke sine lamelgulve hvert år, for de holder i årtier og er super robuste. Find dit nye trægulv på www.inpro.dk.