Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Find brændeklodser i god kvalitet og et stort udvalg af 6 mm træpiller her

Hvis man har en brændeovn, som man elsker at tænde op i og hygge sig ved, og som man er på udkig efter billigt brændsel til, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der nemlig alt fra brændeklodser til 6 mm træpiller af den bedste kvalitet. Man kan købe nu ved at besøge hjemmesiden www.dgb-braende.dk.


Brændeklodser i høj kvalitet og med god brændværdi

Hvis man har en brændeovn, som man ynder at tænde op i, når det bliver koldt i vejret, og man gerne vil være sikker på, at man tænder op på en måde, der også tager hensyn til miljøet, så bør man helt sikkert overveje at kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet brændeklodser, som er produceret af overskudprodukter fra et savværk, der normalt producerer trægulve. Det betyder, at man bruger træ, der normalt ville gå til spilde, og dermed er brændeklodser mere miljøvenlige end andet brænde. Hos Den Gamle Brugs forhandles der brændeklodser af den bedste kvalitet og af det bedste bøgetræ, som også har en særdeles god brændværdi. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Stort sortiment af 6 mm træpiller

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn på en måde, der tager mest muligt hensyn til miljøet, så bør man helt sikkert overveje at købe 6 mm træpiller fra Den Gamle Brugs. De 6 mm træpiller, der forhandles her, er nemlig trykket sammen ved hjælp af damp og ikke ved hjælp af giftige bindemidler. Det er med til at gøre, at der er tale om et rent biobrændsel produkt, som gør, at man kan tænde op med god samvittighed. Når man køber 6 mm træpiller hos Den Gamle Brugs, leveres de naturligvis lige til døren, så man ikke skal gøre andet end at tænde op i sin brændeovn, og så kan man ellers bare læne sig tilbage og hygge sig med hele familien. Man kan kigge meget nærmere på udvalget og købe allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

På hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der brænde af den bedste kvalitet.