Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Få Ib Laursen sengetæppe og Meraki håndsæber til hjemmet

Dit hjem skal være rart at komme hjem til. Du kan hos Helbos Living finde alt du skal bruge, for at have et velkomment og rart hjem. Blandt andet kan du få et Ib Laursen sengetæppe, der giver et flot og rart look i soveværelset. Du kan også få duftende Meraki håndsæber til badeværelset.


Find dit nye og flotte Ib Laursen sengetæppe hos Helbos Living

Når du skal være sikker på at sengen ser præsentabel ud, så vil et Ib Laursen sengetæppe være det ideelle valg. Du kan hos Helbos Living finde et udvalg af de flotte tæpper, der også kan være gode når der skal bruges ekstra varme. Et Ib Laursen sengetæppe, kan gøre at sengen virker mere ryddelig, og det er desuden æstetisk flot at se på. Du kan vælge forskellige farver, så du har det rette til dit soveværelse, men kan selvfølgelig også vælge flere. Du kan dermed være sikker på, at du har et Ib Laursen sengetæppe, der passer til dit sengetøj. Du bør tage et kig på udvalget hos www.helbos-living.dk, så du får det rette Ib Laursen sengetæppe.

Køb Meraki håndsæber med Harvest Moon og Silky Mist

Du er sikkert som mange andre, der gerne vil have håndsæbe i kvalitet. Du bør derfor også lægge vejen ind forbi Helbos Living, der har et udvalg af Meraki håndsæber. Du kan få en masse forskellige dufte med Meraki håndsæber. Det gør også du kan have én slags på badeværelset, og en anden til køkkenet. Desuden kommer Meraki håndsæber i et flot design, så de er pæne at have stående på fremme. For dig der elsker æstetikken i de flotte beholdere, vil du derfor have endnu flere grunde, til at vælge Meraki håndsæber til dit hjem. Du kan få Meraki håndsæber med duft af blandt andet kaktusblomst med Harvest Moon, eller Silky Mist der dufter af æble. Du finder endnu flere forskellige dufte fra Meraki håndsæber hos Helbos Living.