Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Billige Trægulve er specialist i plankegulve og sildebensparket

Det kan være svært at tage en beslutning om et nyt gulv. Du skal se på det hver dag og skulle nødig blive træt af det efter en uge. Hvis du går og overvejer plankegulv eller sildebensparket, har Billige Trægulve mange bud i forskellige stilarter, hvor man ovenikøbet finder den sjældne kombination af meget lave priser og høj kvalitet.


Køb plankegulv billigt, og få mere værdi for dine hårdttjente penge

Plankegulvene hos Billige Trægulve er så billige, at alle kan være med. Og hvis du købet et plankegulv hos dem, kan du være sikker på, at det er nemt at lægge, holder i mange år og ikke kræver det store vedligehold. Dét er altså mange fordele, når man tænker på, at det er markedets bedste priser! Et eksempel på et smukt plankegulv er plankegulvet i lærketræ. Det har en børstet overflade og er behandlet med hvid olie for et lyst, lækkert look. Det kan sagtens slibes flere gange og er nemt at vedligeholde og rengøre. Når du har bestilt plankegulvet på billigetraegulve.dk, skal du kun vente på det 2-5 dage, og så kan du selv montere det. Det har nemlig et såkaldt Drop Down kliksystem, som ikke kræver hverken lim eller stor håndværksmæssig erfaring.

Rustikt sildebensparket i et fantastisk look på billigetraegulve.dk

Sildebensparket er et smukt gulv lagt i et særligt mønster, og det har samme luksuriøse præg som et dyrt jakkesæt i sildebensvævning. Hos Billige Trægulve er gulve i sildebensparket desuden utroligt billige og ofte med yderligere procenter at spare. Deres sildebensparket fås i ask og eg, enten lakeret eller behandlet med olie. De forskellige overfladebehandlinger kan give et rustikt look, en lys, mat overflade eller et gyldent skær. Hvis du overvejer sildebensparket som den mest synlige flade i din hjem, er der således flere muligheder for at dreje det luksuriøse look i en retning, som falder i din smag. Dit nye gulv i sildebensparket er færdigbehandlet, når du modtager det, så det eneste, du skal gøre, er at montere det ved hjælp af det simple kliksystem.