Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Alt fra støbte fundamenter til butiksbyggeri hos hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen er eksperter i butiksbyggeri, industribyggeri og meget mere. Skal du fx have støbt fundament, så læs med her.


Butiksbyggeri til separate butikker og butikscentre

Hvis du skal have bygget butikscenter i Vestjylland, så kontakt Hansen & Larsen for et uforpligtende tilbud. Deres mange års erfaring på området gør dem til den mest pålidelige samarbejdspartner i forbindelse med butiksbyggeri. De har bl.a. bygget for Aldi, Fakta, Jem & Fix, Sunset Boulevard m.m. og har over 50 års erfaring som entreprenører. De har base i Skjern, men bygger over hele landet og påtager sig både store såvel som små opgaver. Hvis din butik trænger til renovering, så kan du også kontakte dem og få et godt tilbud. De har udført mange butiksrenoveringer samt butiksbyggerier fra bunden og har god kontakt til lokale underleverandører og samarbejdspartnere. Med omkring 80 medarbejdere i virksomheden inden for forskellige fagområder får du en samarbejdspartner, der overholder tidsplanen og budgettet på dit byggeprojekt. Læs mere om butiksbyggeri på www.hansenlarsen.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde den helt rette hjælp og vejledning.

Støbt fundament i alle størrelser

Skal du have støbt fundament til en vindmølle eller en maskine, så har Hansen & Larsen også din ryg. De er eksperter i fundamentstøbning og har støbt fundament til mange vindmøller over hele Jylland. Flere og flere vælger at bygge vindmøller, da det er i tråd med Danmarks og Europas plan for begrænsning af klimaforandringerne. Det er en super måde at blive klimaneutral i sin forretning på. Der er forskellige størrelser, og uanset hvilken slags vindmølle du skal opsætte, så kan de helt sikkert finde dig en perfekt løsning. Læs mere på deres hjemmeside om støbning af fundamenter til vindmøller og andre maskiner. De har ansatte betonarbejdere i virksomheden, som ved alt om at støbe fundamenter i beton. Du vil helt sikkert kunne få et godt tilbud på en kvalitetsløsning fra virksomheden, der har base i Skjern, men arbejder over hele landet om nødvendigt. Klik ind på hansenlarsen.dk og læs mere.