Hus & Have

Redaktionen

Hus & Have

Abstrakte malerier og TV borde til gode priser og i et væld af design

Køb TV borde i egetræ og abstrakte malerier, der er malet i hånden. Det lyder måske dyrt? Det er det ikke hos Daily-Living.dk. De sælger også billige skænke, stumtjenere, brevkasser, kister til opbevaring og en del andet.


TV bord i egetræ og rosentræ - Stort udvalg

Du kan købe TV borde i egetræ, men også i mangotræ. Daily-Living.dk sælger nemlig fjernsynsmøbler i flot træværk, hvor der er taget udgangspunkt i adskillige træsorter. Massivt rosentræ er især populært. Hvis du kigger efter et TV bord i rosentræ, så kommer du til at blive særligt begejstret. I denne subgenre tilbyder de nemlig en del. Det gælder også for deres TV borde med egetræ og egetræslook. Køb både high-end TV borde til stærke priser og virkelig billige fjernsynsmøbler. Sortimentet er nuanceret og velassorteret med de bedste møbler og altid i flotte design. Bemærk, at du både finder retro, moderne og klassiske udgaver hos Daily-Living.dk.

Sprudlende abstrakte malerier og andre kunstværker hos Daily-Living.dk

Du skal selvfølgelig også have noget flot op på væggene. Er du glad for abstrakte malerier? Daily-Living.dk sælger moderne, abstrakte billeder, der giver indtryk. De tilbyder bl.a. farverige oliemalerier af skyskrabere og fjer i forskellige farver. Køb en håndmalet blå sø og en oliemalet elefant med nuancer. Vi har hver vores præferencer inden for abstrakte malerier. Noget som én person er forelsket i, kan være et mareridt for en anden. Daily-Living.dk har samlet et stort udvalg af abstrakte oliemalerier. Der er billige billeder til alle på www.av-cables.dk. Kig også videre på deres landskabsbilleder samt kunstværker af mennesker. Spar penge på LED lærredstryk, jagttrofæer, glasbilleder og de mest hyggelige plaider. Daily-Living.dk er lig med dansk kundeservice. De sidder klar, hvis du har spørgsmål til kunstværker, møbler og andet fra shoppen.

En af fordelene ved at gå på udkig via www.daily-living.dk er, at man ofte finder noget nyt. Det gælder både for kategorierne med TV borde og abstrakte malerier. Shop også barstole, brevkasser, skænke og gyngestole til bedre priser hos Daily-Living.dk.