Handel

Redaktionen

Handel

ZENZO - Vælg imellem udendørs rygeskur og bænke til det offentlige byrum

Bestil rygeskur og bænke hos en af Europas førende leverandører til det offentlige byrum. På www.zenzo.dk finder du også borde og bænkesæt, skraldespande og beton plinter til terrorsikring.


Bænk - Udendørs løsninger til offentligheden og erhverv

Hos ZENZO finder man bænke, der er skabt i holdbare materialer, så de kan modstå det danske klima. Det er udendørs bænke, som egner sig både til parken, til gågaden og selvfølgelig til den centrale plads i byen. På zenzo.dk har du adgang til et førende udvalg af bænke til udendørs placering. Bestil modeller i bl.a. stål, træ og plast. De fås med armlæn og uden armlæn. Vælg også imellem udendørs bænke i glasfiber og aluminium samt i genbrugsplastik, der naturligvis er en miljøvenlig løsning. Miljøet er en stigende prioritet i det kommunale. Hvis I også har klimaambitioner, så er en samarbejdspartner som ZENZO et logisk valg. De har ekspertisen og et kæmpe udvalg, der passer til alle krav og ønsker. Find bænke til udendørs brug i et væld af farver og kun i bedste kvalitet. Det er ikke kun offentligheden, men også virksomheder, som kan drage fordel af produktudvalget på zenzo.dk.

Rygeskur til parker, pladser mv. på zenzo.dk

Et rygeskur med overdækning kommer til at blive værdsat af rygerne, men selvfølgelig også ikke-rygerne, som vil undgå passiv rygning. Et rygerum kan fås med vedligeholdelsesfrie alu-profiler samt i hærdet glas med en god robusthed. Rygeskur findes selvfølgelig i mange design, og de er samtidig hurtige at montere. Det er en nem løsning både for kommunen, som f.eks. vil flytte rygerne lidt væk fra et ellers trafikeret sted, men også for den store virksomhed, der ønsker at tilbyde et pauserum for medarbejderne, der ryger. Kig nærmere på de kvalitetsdygtige rygeskur via zenzo.dk, og tag kontakt til personalet, som altid står klar til at hjælpe.

Bestil udendørs bænke og rygeskur i rigtig høj kvalitet. Det er løsninger til byrummet, som kan tåle høj trafik. ZENZO er en førende specialist i byrumsinventar og har brugt lang tid på at udvikle de bedste byrumsløsninger til offentligheden samt firmaer.