Handel

Redaktionen

Handel

ZENZO byder op byrumsinventar som praktisk affaldssortering

ZENZO har smag for kvalitet og design. Deres store udvalg af produkter til det offentlige rum er nøje udvalgt med fokus på dokumenteret kvalitet, pålidelige leverandører og kontinuerlig produktudvikling. På www.zenzo.dk finder du hermed produkter der fremmer affaldssortering eller andre uundværlige former for byrumsinventar.


Vær sikret affaldssortering af høj kvalitet

Dagens Danmark er bestemt et af de samfund, der især er begyndt at opdage, hvordan affald kan anses som en ressource. Hos ZENZO leveres derfor affaldssortering i alle størrelser, samt alskens muligheder indenfor sortering af affald. Dedikerede medarbejdere har specialiseret sig i, hvilke produkter der optimerer affaldssortering, og fremmer forståelsen for miljø og dets vigtige rolle i byrummet. Mulighederne indenfor affaldssortering på www.zenzo.dk fås derfor til både indendørs og udendørs brug. For eksempel fås de klassiske nedgravede affaldssystemer, der klart og tydeligt angiver, hvilket affald der passer til den enkelte station. Disse systemer er dog ikke bare tilgængelig udendørs. De fås også til indendørs områder, hvor mange mennesker forsamles og skal af med affald af forskellig art.

 

Find funktionelt og flot byrumsinventar

Byrumsinventar er ofte en del af det fælles byrum som de færreste ikke tænker videre over. Hos ZENZO er dette dog langt fra tilfældet. Her ved man, at funktionelt byrumsinventar betyder god kvalitet og behagelige materialer. Sammen medvirker disse egenskaber nemlig, at byrumsinventar ofte bliver en naturlig del af byrummet, hvilket måske er derfor de færreste sjældent lægger mærke til det. Hos ZENZO leveres byrumsinventar med mange forskellige funktioner. For eksempel fås møbler såsom bænke og stole, men mulighederne stopper ikke der. Cykelstativer, busstop eller vandposter er bare et lille udvalg fra det store sortiment af byrumsinventar, der alt sammen importeres fra kvalitetsbevidste leverandører. ZENZO har dig og byrummets mange brugere i tankerne, når de udvælger nyt byrumsinventar, så netop derfor tilbydes kun produkter i flot design og særdeles holdbare materialer.

 

På www.zenzo.dk finder du kontaktoplysninger på mange dedikerede medarbejdere, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt til dit nye byrumsprojekt.