Handel

Redaktionen

Handel

Vindmålere og Jotun bådmaling er uundværligt til din båd

Vindmålere og Jotun bådmaling er blot nogle få produkter af det kæmpe udvalg af bådudstyr, du finder i Marinebutikken. Før du går om bord, skal din båd være i orden, så derfor skal den være malet med bundmaling i god kvalitet, for eksempel Jotun bådmaling. Når du er på en båd, om den er lille eller stor, er vejr og vind vigtige forhold, som du skal kunne måle. Brug en vindmåler, så du ved, hvor meget de blæser. Besøg firmaet, for du kan ikke forestille dig det kæmpe udvalg bådudstyr i den store fysiske butik i Vejle.


Digitale vindmålere til din mobil

Skywatch vindmålere er smarte, digitale vindmålere, som enten kan holdes i hånden eller monteres på et kamerastativ. En vindmåler har en 54 mm stor propel og måler vinden med en præcision på +/- 3 %. De kan måle vindhastigheder op til 42 sekundmeter, og de har en god skærm med lys, hvor du let aflæser værdierne. Da de ofte bruges om bord, er de vandtætte og kan flyde. Skywatch vindmålere findes i Eole udgaven, som kan måle middelvind, vindhastighed og maksimale vindstød. Er du professionel, eller skal du langt fra sikker havn, anbefales Meteos modellen, der desuden kan vise chillfaktor og temperatur. Den patenterede Vaavud cup-vindmåler, er en roterende vindmåler, du kan koble sammen med en app på din mobil. Den benytter din smartphones magnetfeltssensor. Selve måleren er billig, da den ikke indeholder elektronik, bare nogle små magneter. Denne model giver også en nøjagtig måling af vinden, da sensorerne i telefonen måler, hvordan du holder den. Find vindmålere på marinebutikken.dk.

Jotun bådmaling ‒ kvalitet fra Marinebutikken

Jotun bådmaling er blot ét blandt mange Jotun kvalitetsprodukter til din båd. Du får Jotun bådmåling/bundmaling til forskellige typer af både. Søger du på Jotun bådmaling kommer en lang række forskellige kvalitetsbundmalinger frem. Nogle typer af Jotun bådmaling kan du bruge, hvis din båd sejler op til 25 knob og andre er mere velegnede til både, der går helt op til 45 knob. Hvide og grå malinger uden kobberoxid må du bruge på letmetal. Ved beregning af rækkeevnen, kommer det an på formen af din båd. Der skal bruges en forskellig mængde Jotun bådmaling til din motor-, sejlbåd eller båd med en stor køl. Husk at male, før sæsonen starter. En helt særlig Jotun bådmaling er Jotun Racing, der er søsætningsklar efter 4 timer ved 23°. Malingen kan du male oven på gammel bundmaling. Den giver en glat bund og egner sig for dig, der sejler kapsejlads.

Du finder både ting til dine sejlture og plejeprodukter til brug inden sejlturen. Køb professionelle produkter til din båd, som Skywatch eller Vaavud vindmålere og Jotun bådmaling, i den store, fysiske butik i Vejle eller på www.marinebutikken.dk. Husk, de har kun 1-3 dages levering og fast lav fragt.